the New Ratpack

  • the New Ratpack
  • Jazz, Bekende Artiesten
Waar hoor je het nog? Dat warme stemgeluid, de niet te missen melodieën en het fantastische arrangement.
Het genre dat groot werd gemaakt door Dean Martin, Sammy Davis jr. en natuurlijk Frank ‘Ol’ Blue Eyes’ Sinatra. Dan hebben we het natuurlijk over Crooning. Het is nooit weggeweest, maar het échte hoogtepunt lag in de jaren 50 en 60. ‘The Rat Pack’ van Sinatra veroverde de wereld met een unieke combinatie van show, muziek en personality. It were some very good years.... In die beste traditie brengt The New Ratpack de onmiskenbare sfeer van weleer weer helemaal tot leven.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

Ratpack was een van dé bands in de jaren 50 en 60 in onder meer Amerika. De band had een bezetting met grote namen als Frank Sinatra, Sammy Davis Jr, Peter Lawford, Dean Martin en Joey Bishop.
De band trad op in diverse films en op podia in Las Vegas en Nevada.

Ratpack stond bekend om zijn up-tempo entertainment en gladde musical en comedy routines. Toen in de jaren 60 de op vrijheid van het individu gerichte muziekstijl ‘counterculture’ ontstond, waar bands als The Beatles toebehoren, kwam de muziek van Ratpack op de achtergrond.

Gelukkig is de band nieuw leven in geblazen door een aantal Nederlandse muzikanten. Zij brengen u terug in de tijd van deze grote artiesten en laten ieders voetjes weer van de vloer gaan.


Ratpack is geschikt voor tijdens een receptie, maar ook voor een heuse dinnershow. Op elke locatie kan Ratpack een geweldige show verzorgen en het maakt van elk feest een onvergetelijk moment. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals rat Pack Andrews Sisters,. alleen Rat-Pack 3 personen. Er zijn ook andere thema’s mogelijk zoals: Country, Las Vegas, 80’s 90’s 70’s, Hollands, Italian, Mediterranee, Christmas, American Party en Jazz.

Reacties:

"Optreden was zeer goed,.

Verder had ik bij het eerste contact aangegeven dat de klant een optreden zocht van Dean martin, maar dat was solo niet mogelijk, vandaar het optreden van Ratpack omdat die daar in zit. Nu was het optreden gisteren zonder Dean martin. De klant had er nu geen enkel probleem mee, dus daar hebben we geluk mee gehad.

Verder alleen maar lof van de klant en ons.

Met vriendelijke groet,

Peter van Empel
Jan Vis Agency "
Jan Vis Agency