Tiny Little Big Band

  • Tiny Little Big Band
  • Jazz
Tiny Little Big Band!!! Genoeg van DJ’s, VJ’s, TMF en Boybands? Tiny Little Bigband is een welkome verademing in deze tijd van bonzende bassen en alles-overstemmende elektronica. Het muzikale vakmanschap van het ensemble, in combinatie met een swingende knipoog, brengt tijdloze klasse en stijl in elke gelegenheid. Het repertoire van deze kleine Bigband varieert van Frank Sinatra tot Duke Ellington, maar ook Michael Bublé, Robbie Williams, ZZ Top en Aerosmith.
De benodigdheden? Een charismatische zanger begeleid door drie uitmuntende musici op piano, drums en contrabas. Duke Ellington, Frank Sinatra en Louis Prima zouden trots geweest zijn om hun muzikale erfenis zo uitgevoerd te zien. Alle energie en uitstraling van een grote bezetting verpakt in een wel zeer betaalbaar vier(of acht)-tal: Tiny Little Bigband

Alle klasse en stijl van een authentieke bigband gegoten in een compact akoestische combo. Alle energie en uitstraling van een grote bezetting verpakt in een wel zeer swingend viertal. Ook prima geschikt als achtergrond tijdens diner of receptie.

Vreest u niet! Er wordt op niets bespaard. Tiny Little Bigband komt met eigen concertvleugel, contrabas en een cocktail-drumset. Het is zelfs mogelijk de band ‘self-powered’ te laten spelen dankzij een speciaal ontworpen batterijsysteem. Hierdoor is dit handzame combo overal te plaatsen.

Over het veelzijdige repertoire: Ze spelen Sinatra klassiekers als: come fly with me, fly me to the moon, I,ve got you under my skin e.v.a.
Maar ook ‘moderne’ crooners als Micheal Buble: Home, Everything, feeling good, sway e.v.a.
Uiteraard jazz-standards als: all of me, I can’t give you anything but love, L.O.V.E. E.v.a
Maar ook Soul classics als: Reet petite, sittin’ on the bock of the bay, just the two of us, lovely day etc...
En uniek aan de Tiny Little BigBand zijn de bewerkingen van rock/pop stukken als: Ironic, Should I Stay or Should I go, Jump, Walk this way etc etc...

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401Reacties: