Stand-Up Comedian Rachid Larouz

  • Stand-Up Comedian Rachid Larouz
  • Bekende Artiesten, Diversen
MC, stand-up comedian, presentator en cabaretier Rachid Larouz is geboren in Goulmima (Marokko) en woont nu in Amsterdam-West. Voor Rachid de ideale inspiratiebron in een wereld vol multiculturele misverstanden.
Gewapend met zijn charme en een gezonde dosis zelfspot, neemt deze geboren rasentertainer je mee op een doldwaze reis, waarin geen zee te hoog voor hem is en geen zaal te groot.

Rachid was te bewonderen in de halve finale op het Leids Cabaret Festival (2005), als finalist bij het Amsterdams Kleinkunst Festival (2004) en op televisie bij ‘The Comedy Factory’. Daarnaast was hij te zien in het Belgisch televisieprogramma ‘Comedy Casino’. Tevens is hij muzikaal actief als vaste muziekproducer van Dimedia Records. Maar Rachid heeft vooral furore gemaakt als de populaire zoon van Achmed, de slager in ‘Raymann is Laat!’. De zoon die vele televisiekijkers in hun hart hebben gesloten.

Van 2008 tot en met 2010 speelde Rachid zijn eerste theatervoorstelling ‘I Believe I Can Fly’ in theaters door heel Nederland. Sinds november 2010 staat Rachid met zijn nieuwe voorstelling ‘Generatie 1.5′ in de theaters. Zijn tweede theaterprogramma draait om keuzes maken. Zijn leven begint saai te worden. Rachid stelt zichzelf vragen en zoekt naar antwoorden. Wil hij zijn leven leiden via de gebaande paden, of durft hij af te slaan en spannende routes te nemen. Rachid maakt zich druk, is boos en is het met niemand eens. Zelfs niet met zichzelf. Maar hij garandeert een weergaloze avond, waarin hij een antwoord op de meest prangende vraag hoopt te vinden: Wat nu?

Behalve in zijn theatervoorstelling is Rachid regelmatig te zien in de comedyclubs. Daarnaast is hij een veelgevraagd presentator bij festivals en evenementen en tevens te boeken voor een optreden in het bedrijfsleven, voor de overheid, op symposia, congressen, etc

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401Reacties: