Pianist - Zanger Bert Louissen TRIO

  • Pianist - Zanger Bert Louissen TRIO
  • Easy listening, All-round, Concertmuziek
Pianist en Zanger Bert Louissen is uitzonderlijk. Zijn repertoire bestaat uit ruim 1500 nummers, prachtige Ballads, Jazz en Pop Songs, Dance Classics, Nederlandstalig. Probleemloos kan hij een avond muzikaal omlijsten, rustig beginnen en eindigen met lekkere dansnummers, Solo, als Duo of met zijn Trio. Hij is met recht een allround artiest te noemen.
Hij werkte als begeleider met o.a. Liesbeth List, Petra Berger, Laura Vlasblom en Jan Vayne. Met Jazz-pianist Bert van den Brink nam hij in 2008 een Kerst Cd op. Ook was hij in 2009 te gast in het programma De Avondetappe van Mart Smeets (tijdens de Tour de France). Hij was de arrangeur en vocal-coach van de theater show Soul of Motown. Dat hij blind is doet er eigenlijk niet zo veel toe, hij laat de muziek voor zich spreken.

Bert schrijft ook eigen liedjes, onlangs verscheen zijn Cd Liefde en de Rest met eigen werk en 2 duetten met Lisbeth List. Zoekt u muziek voor een memorabele avond waar mensen nog lang over zullen napraten? boek dan pianist-zanger Bert Louissen.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

Reacties: