Pasadena Funk Association

  • Pasadena Funk Association
  • Danceclassics, All-round
De Pasadena Funk Association kan in de nieuwe (2009) bezetting gezien worden als één van Nederlands beste coverbands. Naast muzikaliteit en flexibiliteit is deze band ook in staat om middels sfeer en interactie met het publiek ieder feest tot iets bijzonders te maken.

Deze vijfmans formatie bestaat uit top musici en vocalisten. Wat deze band ook zo bijzonder maakt is het breede repertoire.
Van sfeervolle Jazz en easy listening tot spetterende danceclassict van de 70es tot nu.
Dit is niet zo maar een band dit is de Pasadena Funk Association.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401


Zeer breed alround repertoire, namelijk funk, soul, disco, easy, reggae, optioneel met sax, 3 mans blazers sectie en-of DJ.
De band is onder andere bekend van de zomer hit "Zandvoort". De Pasadena Funk Association is ook live uit te breiden met bekende artiesten en speelde al met Justine Pelmelay, Esther Hart, Ebonique, The Frogettes, Joe Bourne en vele andere beroemdheden.

De bandleden van de Pasadena Funk Association kennen elkaar van het Conservatorium van Amsterdam en zijn op dit moment professioneel werkzaam in de muziek- en entertainmentbranche.

De band heeft opgetreden voor bedrijven (oa Nederlandse Brandwonden Stichting, Concertgebouw Amsterdam, Heiploeg Shellfish, Advolympics, Congrex Holland, Wavin Overseas en de Leidse Schouwburg), in muziekcafé’s (zoals Van Kinsbergen te Apeldoorn) en op talloze bruiloften door het hele land.Reacties:

"We hebben genoten van jullie optreden tijdens ons huwelijk op 26 juni 2010.
Jullie zijn een top-band! Echt wat we ervan gehoopt hadden.
Mede dankzij jullie was het een super huwelijksdag!

bedankt,
Patricia en Stephan"
Patricia en Stephan Haaker

"Hallo Mathilde,

wilde nogmaals zeggen dat ik jullie optreden bij het huwelijk van Annick en Jacques in Bunnik helemaal "da bomb" vond! Iedereen was laaiend enthousiast.
Ik heb jouw gegevens doorgespeeld aan een eignaar van een kroeg in Utrecht, die op zoek is naar goede bands voor Koniginnedag ed. Dus ik hoop dat jullie er volgend jaar ook staan geprogrammeerd.
wat ik zo knap vond aan jullie optreden, dat jullie geen nummers naspelen, maar een eigen draai eraan geven, en zoveel plezier zelf hebben! Chapeau en hoop jullie zeer spoedig weer te kunnen zien optreden. Jullie hebben er een fan bij. Als jullie Gil Scott-Heron in het repertoire opnemen ben ik helemaal verkocht...
heel veel succes en hopelijk zie ik jullie snel weer.
groet Saar
"
Saar

"Beste Band,
We hebben echt enorm genoten van jullie optreden op onze bruiloft. We vonden het fantastisch dat we konden beginnen met dansen op Love Shack, en eigenlijk zijn we daarna niet meer opgehouden met dansen. Van iedereen hoorden we dat ze jullie geweldig vonden, en wij vonden hetzelfde.
Bedankt dat we nog even jullie apparatuur mochten gebruiken, om met halve stem nog een liedje voor onze gasten te doen.

Eén en al lof!!! (En jullie hebben een leuke saxofonist!)

Veel groeten,
Joris en Astrid"
Astrid en Joris

"Hoi Jan en Willem,

wat attent!
Het is allemaal super gelopen.
De band heeft kunnen spelen met Candy Dulfer, Hans Dijkstal en van Orly.
Dat ging allemaal in een prima harmonie!

Ik heb de band beloofd foto's te sturen en verder hebben ze nog extra gespeeld.
Daarvoor hebben we een bedrag van 500,- euro afgesproken.

Ik hoop dat jullie zo voldoende info hebben.

Groetjes Karin
"
Karin Droomers

"Beste Mathilde en de rest van de band!!Ontzettend bedankt voor jullie spetterende optreden met ons huwelijksfeest van 22 december jl.!!!!!!!!!!!!!! Jullie knalden echt van het podium af, stuk voor stuk geweldig muzikale individuen en samen echt een geheel.

Echt heerlijk om te zien en te horen en om te dansen!!

Een feest is pas een feest als de muziek goed is (lokatie is een stuk minder belangrijk) en wij hebben in geen tijden zo’n goed feest gehad!! En niet alleen wij maar iedereen was helemaal enthousiast over jullie optreden. Echt zoveel enthousiaste reacties over jullie gehad dat ik het niet eens goed kan over brengen aan je. Jullie zijn echt een band met topkwaliteit!

Nogmaals bedankt voor jullie inzet, door jullie was het een fantastische avond!Heel veel groeten en wie weet tot ziens!

Mark en Inez Visser

"
Mark en Inez

"Michael en Wendy, bruiloft 28 november 2006

'Wauw, wat waren jullie goed zeg! We willen jullie nogmaals bedanken voor het fantastische optreden dat jullie hebben gegeven afgelopen zaterdag. Het had echt niet beter gekund. We hebben alleen maar super goede reacties gehad en wij zullen jullie dan ook echt bij iedereen aanbevelen, een knalfeest gegarandeerd! Het is ons droomfeest geworden mede dankzij jullie. '
"
Michael en Wendy

"Rachel en Daan, bruiloft 1 oktober 2006
'Beste Mathilde en bandleden, Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie optreden op ons huwelijksfeest.
De muziek en de sfeer waren ontzettend goed en jullie enthousiasme straalde er vanaf! We hebben alleen maar positieve reacties gehad op jullie optreden. Wij hebben ervan genoten!'
"
Daan en Rachel

"Edwin, bruiloft 28 sept 2006

'Jullie optreden was geweldig! Jullie kregen de sfeer er hardstikke goed in en de dansvloer was vrijwel de gehele avond goed gevuld. Ook het repertoire en de uitvoering daarvan is leuk en afwisselend. We hebben veel complimenten gekregen van onze gasten over de Pasadena Funk Association
"
Edwin Kaspers