Nabil stand up

  • Nabil stand up
  • Bekende Artiesten, Diversen
Nabil Aoulad Ayad kan veel en kan dat goed! Bekend als Nederlands Kampioen Beatbox 2007, maar ook als acteur uit Onderweg Naar Morgen. Nabil is ook stand-up comedian en presentator op evenementen.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

Nabil is geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Als kind werd hij al gegrepen door het entertainmentvak. Op school was Nabil de eerste die zich aansloot bij talentenjachten, toneelstukken en schoolmusicals. Hier ligt zijn passie, zijn droom en dit is waar hij van kan genieten!

Nabil heeft zichzelf het human beatboxen aangeleerd en treedt hiermee regelmatig op en in het binnen- en buitenland. In 2007 werd hij zelfs Nederlands Kampioen Beatboxen. Omdat Nabil erg succesvol is in het beatboxen heeft de FreshAcademy hem gevraagd om zijn beatbox kunsten over te dragen aan de jongeren door middel van workshops.

Om zijn veelzijdigheid kenbaar te maken, heeft Nabil ervoor gekozen om de comedy-wereld in te gaan. Als comedian van het bekende comedygezelschap Comedy Explosion tourt hij momenteel door Nederland.

Naast stand-up comedy en beatboxtalenten, heeft Nabil in 2005 gespeeld in het theaterstuk Rzpkt. Hierin viel Nabil erg op door zijn veelzijdige talenten. Hij speelde niet alleen de beatboxer, maar was ook als danser en stand up-comedian te bewonderen.

Acteren is ook één van Nabil zijn passies, hij speelde gastrollen in verschillende televisieseries als Van Speyk, Deadline, Zomerz@pp en films als Kicks en Bolletjes Blues. Naast acteur is Nabil ook een erg prettige presentator en gespreksleider. Regelmatig presenteert hij op bedrijfsfeesten, evenementen en festivals.
In 2007 was hij te bewonderen in het programma URBNN waar hij in het panel zat met o.a. Yolante Kabau van Kasbergen.

Nabil was van half januari tot half juni 2008 te bewonderen in de serie Onderweg Naar Morgen waarin hij de rol van Youssef speelt. Vanaf september 2008 speelt hij één van de hoofdrollen in de NET5 serie De Co-assistent.

Nabil is uitermate geschikt als Host,Presentator of McReacties: