Live Lounge & Dancebeats

  • Live Lounge & Dancebeats
  • DJs
Live Lounge & Dancebeats is een vernieuwend, uniek en compleet party-concept: The tip of the top, the cream of the crop van de ultieme muziekervaring heeft de krachten gebundeld in een drie- dimensionaal en multi-zintuigelijk liveconcept.

Vanaf het podium blaast de band de beste bekende dancehits letterlijk nieuw
leven in met live zang en muzikanten. Klassiekers worden omgetoverd tot
pompende, groovende, live gespeelde floorfillers. Samples van dance hits
worden door de djs gemixt en gepimpt met vette beats, terwijl de vjs elke
track voorzien van extra visuele dimensies. Performance, muziek, actualiteit, creativiteit en de vetste tracks en dansvloerklassiekers staan centraal: its the groove that makes u move!

De mix van beelden met muziek is sinds de komst van de videoclip niet meer weg te denken uit de huidige partyscene. Live Dancebeats is de eerste act die alle facetten combineert met live muzikanten.

Beatsclassics heeft maar een doel: uit je dak!

Kortom: Live Lounge & Dancebeats is de ultieme mix van live muziek, vinyl, visuals en
elektronica, geserveerd door een podiumact die de meest complete uit je dak-
ervaring brengt en je zintuigen maximaal verwent.

N.B. naast het dansrepertoire kan deze samenstelling ook sfeervolle lounge muziek brengen (st Germain etc.)> De bezetting kan dan ook naar wens worden aangepast.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401Het creren van de perfecte en meest complete partyervaring, is het uitgangspunt van Beatsclassics. Het distilleert het beste uit de verschillende disciplines en combineert dit
tot een vloeiend, groovend en overdonderend spektakel.

De basisbezetting is uit te breiden met extra musici en/of danseressen. Een avondvullend optreden met een extra dj of andere aanvullende act behoort ook tot de mogelijkheden, net als de toevoeging van een extra vj waardoor live beelden vanuit het publiek in de visuals kunnen worden verwerkt.


Reacties: