Lee Towers

  • Lee Towers
  • Bekende Artiesten
Leendert (Leen) Huijzer (Bolnes, 23 maart 1946) is een Nederlandse zanger, beter bekend als Lee Towers. Lee Towers brak in 1975 door toen hij door Willem Duys werd gepresenteerd als de zingende kraanmachinist uit Rotterdam, hoewel hij geen kraanmachinist was, maar onderhoudsmonteur.

Duys brengt Lee Tower's eerste single ten gehore in het radioprogramma Muziekmozaïek. Het is "It's raining in my heart", een nummer gecomponeerd door de zanger van The Outsiders, Wally_Tax. "It's raining in my heart" belandt in de top-40. De volgende single, "You'll never walk alone", wordt Towers' grootste hit en staat wekenlang hoog in de top-10.

Lee Towers gaf in 1980 zijn eerste grote concert in De Doelen te Rotterdam. Een unieke prestatie voor die tijd. In 1981 volgde een concert in een uitverkocht Carré. Daarna waagde hij de stap naar Ahoy in 1984 waar hij zelfs tweemaal de 'zaal' vol kreeg. In latere jaren volgden er nog vele concerten en shows in Ahoy, waarbij hij ook duetten zong met onder andere Anita Meyer. Lee Towers is een grote naam en een echte sfeermaker en publiekstrekker voor uw feest of evenement.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

geen info beschikbaar

Reacties: