Latin super band Accion con Clave

  • Latin super band Accion con Clave
  • Caribbean/latin, Volksmuziek
De band “Accion con clave” is in November 2013 opgericht. Het is een echte Latin Salsa Super Formatie die van iedere partij een bruisend Latin dansfestijn kan maken. Bij optredens van deze formatie waant u zich in Cuba, Colombia, Venezuela of de Dominicaanse Republiek. Ze zijn voor een geringe meerprijs ook te boeken in combinatie met een Latin Dans Workshop (een echte aanrader! vooral bij feesten waar met niet gewend is Salsa of Merengue te dansen).
De muzikanten kenden elkaar reeds uit de Nederlandse latinwereld. Initiatiefnemer en bandleider Frank Dijkstra heeft een ruime staat van dienst in de Nederlandse salsawereld. Hij is het muzikale brein achter de band omtrent het repertoire en de arrangementen.
De overige bandleden hebben stuk voor stuk bekendheid in de Nederlanse latin wereld en ook buiten de grenzen.
Allen zijn al jaren actief in de muziek, spelen in de meest bekende salsaformaties van Nederland. De samensmelting van culturen van met name Nederland en Cuba komt naast de nationaliteiten ook naar voren in het repertoire.
Asdrid Dias lead zangeres geboren in Cuba en Rudy Varela met Colombiaanse en Antilliaanse roots drukken een duidelijk latijnse stempel met hun inbreng.
Zo speelt “Accion con clave” naast Cubaanse salsa en son ook anders getinte Zuid-Amerikaanse muziek, uit Venezuela, Dominicaanse Republieken Puerto Rico. Het repertoire kan dus geheel afgestemd worden op de vraag en doelgroep van de klant. Geheel Cubaans met salsa, son, cha cha cha en bolero. Echter ook Merengue,Bachata, en Timba staan op het repertoire.


“Accion con clave” biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding mede doordat zij geluid en licht in eigen bezit, met aantrekkelijke prijzen kunnen faciliteren. Het repertoire klinkt goed in een luisterend oor tijdens diners of zakenrecepties. Echter kan de band ook knallen op een salsaparty, bedrijfsfeest of festival. Naast de band, geluid, licht kunnen wij u, zoals al eerder gezegd, ook van dienst zijn met overige dienstverlening zoals; presentatie, dansworkshops, dansshow.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

geen info beschikbaar

Reacties: