Keys and Colours

  • Keys and Colours
  • All-round, Diversen
Keys & Colours is een fantastische piano act naar voorbeeld van de succesvolle “Crazy Piano’s ” formule. Twee pianisten, die ook uitstekende zangers zijn, spelen een haast eindeloos repertoire van easy listening, mooie rustige pop songs tot swingende dance classics en zelfs house muziek.

Standaard komt het duo met een elektronische ritme sectie maar het ensemble kan ook worden uitgebreid met een percussionist, saxofonist of gast vocalist.
Het tweetal klinkt als een hele band en speelt met veel enthousiasme en humor. Natuurlijk is het betrekken van het publiek bij dit alles een belangrijk onderdeel van de optredens van dit duo. Sfeer, muziek en veel gezelligheid is waar het om draait.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401


geen info beschikbaar

Reacties:

"Graag willen wij Pasadena en de pianisten van Keys & Colours heel erg bedanken voor hun geweldige optreden tijdens ons trouwfeest op 4 september jl. in De Lindenhof in Delft.

We hebben genoten van hun performance en onze gasten vonden het ook heel leuk. Ze speelden heel goed, ze speelden alles wat we wilden, ze voelden de zaal goed aan, ze gingen in op alle verzoekjes en maakten er een mooi feest van.

We hebben heel leuke reacties gekregen op de band van onze gasten. We zullen Keys & Colours zeer zeker aanbevelen aan familie en vrienden.

We hebben leuke foto's van de band (en dansvloer) in actie bijgesloten:


Wil jij onze complimenten aan de band doorgeven? Bij voorbaat hartelijk dank!

Hartelijke groet,

Claire en Arien Ritskes
"
Claire en Arien Ritskes