KUS

  • KUS
  • Bekende Artiesten
Anouk, Fleur, Meike en Monique timmeren al enige jaren aan de weg als de succesvolste meidengroep van Nederland: KUS. Dat de meiden terug kunnen kijken op een paar turbulente jaren staat vast: een nummer 1 hit (Lekker Ding),

een Gouden Award voor hun debuutalbum, een eigen TV serie op Nickelodeon (en uitgebracht op DVD), twee megahits van Kerstsingles waarbij KUS samenwerkt met o.a. René Froger, Chris en Vivienne (Nickelodeon).
Maar de meiden crosten ook nog eens heel Nederland door met een eigen theatertour KUS Je Vrienden, die op DVD is verschenen en KUS zong de titelsong van de animatiefilm HAAIBAAI; ze kregen zelfs alle vier een stemrol aangeboden! Alsof dat nog niet genoeg is…? Zeker niet! De meiden én de fans willen meer KUS! Dus is het tijd voor nieuwe muziek en vooral veel hits. Het nieuwste album van KUS heet, hoe toepasselijk, KUS Voor Jou. Voor de fans en iedereen die van muziek en fun houdt! KUS Voor Jou is een vrolijk album geworden waarop kids (en papa’s en mama’s) heerlijk kunnen meezingen en -dansen. Natuurlijk is KUS ook dit seizoen weer in het theater te vinden met de theatertour KUS Voor Jou, met nieuwe en oude hits.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

geen info beschikbaar

Reacties: