Jan Vayne

  • Jan Vayne
  • Bekende Artiesten
Jan Vayne is in binnen- en buitenland bekend als een virtuoos en creatief pianist, voortbouwend op de stijl van de grote romantische pianisten. Ogenschijnlijk uit het niets ontstaan spontaan prachtige improvisaties.

Daarnaast manifesteert hij zichzelf als een talentvol kunstschilder.
Het grootste goed van de mens is zijn vrijheid. Dat geldt zeker voor Jan Vayne, toetsenfenomeen uit Zwolle. Als geen ander koestert Jan Vayne zijn drang naar vrijheid, hetgeen zich laat vertalen in zowel geniale improvisaties als uiterlijke kenmerken. Wat dat betreft vertoont zijn virtuoze pianospel een duidelijke overeenkomst met zijn langgelokte kapsel. Beide staan symbool voor een absoluut gevoel van vrijheid.
Wars van vaste gewoonten of muzikale dogma's improviseert hij er lustig op los. Als onbevangen vrijbuiter gaat hij zijn eigen weg, vastbesloten om platgetreden paden te mijden. Niet als doel op zich of om zich te bewijzen, maar louter en alleen om zich als pianist op artistiek gebied onafhankelijk en zonder belemmeringen verder te ontwikkelen.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

Hij verleent bovendien ook medewerking aan business workshops,communicatieve campagnes, educatieve projecten, masterclasses en radio en tvprogramma's.


Reacties: