Gordon

  • Gordon
  • Bekende Artiesten
Zanger, televisiepresentator, columnist, grappenmaker, tekstschrijver, modeontwerper en zakenman. Het lijstje met wat Cornelis Heuckeroth, beter bekend als Gordon, allemaal doet is zeer lang.
Gevoel voor humor én zakelijk inzicht werd Gordon met de papleper ingegoten door het staan op de markt waar hij en zijn familie steeds wisselende producten verkochten. Toch zag Gordon zijn toekomst zelf anders: hij wilde zanger worden.
Met zijn eerste hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ was deze carričre gestart en toonde ook het buitenland interesse in deze duizendpoot. Hij groeide vervolgens uit tot de held van radiominnend Nederland dankzij zijn goedbeluisterde en grappige programma’s voor 538 en Radio Noordzee en met zijn eigen hilarische soap met mede Topper Gerard Joling op Talpa is hij tevens een favoriet gezicht op TV.
Op muzikaal gebied werkt Gordon regelmatig samen. Te denken valt aan Replay, Romeo, Lange Frans en uiteraard Toppers Gerard Joling en Rene Froger.
Wat Gordon ook doet, al zijn activiteiten staan bol van de humor, entertainment en zijn een beetje over de top.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

Gordon heeft twee keer meegedaan aan de voorronden van het Songfestival. Zijn eerste deelname zorgde voor veel diverse reacties maar tevens voor het krijgen van een platencontract.Reacties: