GoodLuck

  • GoodLuck
  • Jazz, Bekende Artiesten, Diversen
Goodluck is de meest succesvolle Zuid-Afrikaanse formatie van het moment. De formatie bestaat uit DJ, producer en percussionist Ben Peters, saxofonist en pianist Raiven Hannsmann en zangeres, componist en producer Juliet Harding. Goodluck triomfeerde in de afgelopen jaren op uiteenlopende festivals als Summerjazz Leiden, Amsterdam Dance Event en Festival Mundial. Is het jazz, dance of wereldmuziek? De band zelf spreekt liever van electroswing, waarin het diverse genres samenbrengt.

Dat verklaart ook waarom Goodluck even thuis was bij jazzzender radio 6 (Mijke's Middag, 3FM (Giel Beelen) en Slam FM (Daniel Lippens). Deze band weet overal het publiek voor zich te winnen. In amper twee jaar tijd is Goodluck daarom uitgegroeid tot de absolute #1-formatie van Afrika. Het succes is niet alleen te danken aan de catchy tracks, maar ook aan de explosieve optredens. Zangeres Juliet Harding gaat als een wervelwind op het podium tekeer en saxofonist Raiven Hannsman soleert als een echte 'jazz cat'.
In Zuid-Afrika verzorgde Ben Peters remixen van tracks van Caro Emerald. Hoewel Goodluck pas kort bestaat, heeft het al het podium gedeeld met Paul Oakenfold, Basement Jaxx, Locnville, Johnny Clegg, DJ Euphonik and DJ Fresh. Wat goed is, komt snel.

Gedurende de zomer verblijft Goodluck enige maanden in Leiden. In de studio van Kraak en Smaak wordt gewerkt aan het tweede album. Van het eerste album zijn inmiddels 9 songs grote hits in Zuid-Afrika geworden.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

geen info beschikbaar

Reacties: