Geert Chatrou (wereldkampioen kunstfluiten) en het Rembrandt Ensemble

  • Geert Chatrou (wereldkampioen kunstfluiten) en het Rembrandt Ensemble
  • Klassiek, Concertmuziek, Bekende Artiesten
Geert Chatrou werd in april 2005 te Louisburg USA voor de tweede maal wereldkampioen kunstfluiten. Hij kan met het behalen van deze titel wellicht gezien worden als de Raymond van Barneveld van het kunstfluiten.

Deze weergaloze virtuoos was tot voor kort werkzaam als verpleegkundige binnen de psychiatrie. Maar sinds het behalen van zijn 2e wereldtitel, het geen onder andere te zien is geweest in het TV programma “Het uur van de Wolf”, is hij een druk bezet musicus.
Hij trad reeds op met artiesten als: Het Rosenberg Trio, Fay Lovsky en diverse klassieke ensembles. Kort geleden bracht hij zijn eertse CD uit: Chatroubadour. De reacties op deze CD waren unaniem zeer lovend.
In combinatie met het Rembrandt Kamermuziek Ensemble (met o.a. de bekende celliste Xandra Rotteveel) behaalde hij op het Leidse Rapenburgconcert en tijdens het Leedeconcert grote successen.
Het repertoire bestaat uit luchtig lichtklassiek stukken zoals; het hobo concert van Albinoni, blokfluitconcerten van Vivaldi, een Turkse mars van Mozart en de Badineri van J.S. Bach.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401Reacties: