Esther Hart

  • Esther Hart
  • Bekende Artiesten
Esther Hart is een zeer veelzijdige zangeres met een prachtig geluid en een prettige soul in haar stem. Haar passie voor muziek is niet alleen terug te vinden in haar prachtige nummers, maar ook in haar diverse werkzaamheden.

Esther Hart begon al vroeg met zingen. Na gezongen te hebben in de badkamer, in het kinderkoor “De Lenteklokjes” en in haar eigen bandje “Release” , werd muziek meer dan een passie door te gaan studeren aan het conservatorium in Rotterdam, dat zij cum laude heeft afgerond.

Naast twee albums in eigen beheer te hebben uitgebracht, heeft Esther ook meegezongen op de soundtracks van een Amerikaanse film en diverse Disney films. De grootste bekendheid kreeg Esther Hart door mee te doen aan het Eurovisie Songfestval met het nummer One more night.

Na het songfestival heeft Esther Hart met verschillende projecten meegedaan met verschillende grote namen, zoals Toots Tielemans, Glennis Grace en Mathilde Santing.

Samen met zangeres, en tevens voormalig songfestivaldeelneemster, Marlayne Sahupala, brengen zij met hun geweldige stemmen een ode aan de zangeressen van de jaren 80, zoals Whitney Houston en Madonna. Dit doen zij onder de naam 80’s Ladies. De 80’s Ladies zorgen voor zalige muziek, met een vleugje sentiment en grote vreugde, een feest der herkenning. De 80's Ladies zijn tevens te boeken.

Dat zingen altijd heel belangrijk is geweest in het leven van Esther, zal door het bovenstaande niemand verbazen. Evenals dat dit een artiest is waar Nederland trots op kan zijn.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

Esther geeft tevens diverse zanglessen, waaronder aan de Rock Academy van Tilburg. Haar ervaring met onderwijzen kwam goed op zijn plaats toen Esther Hart een plek innam in de jury voor het muziekprogramma Just The Two Of Us in 2007, waar bekende Nederlanders het vak ‘zingen’ aangeleerd wordt.

Reacties: