Ebonique

  • Ebonique
  • Bekende Artiesten
Ebonique staat borg voor ongekende zangkwaliteiten en zorgen voor een krachtig optreden. Het repertoire bestaat uit 60s en 70s, maar wordt op een unieke manier gebracht waarmee de eigen identiteit behouden blijft. Hits als Its Raining Men, We are Family etc. zijn enkele van de toppers die zij ten tonele zullen brengen.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401Reacties:

"Ha Jan,

Sorry voor late reactie. Had dinsdag nog een AFC damesdiner te organiseren voor 110 vrouwen. Stressvol want is jarenlang, lees ca 35, georganiseerd door de vrouw van zo'n beetje de belangrijkste man binnen AFC... Druk was dus hoog. Ben dus nu pas aan het nagenieten van mijn eigen feest en for what matters van het succes van het damesdiner.
Veel dank voor je bijdrage. De mensen hebben genoten en waren super enthousiast!. Het was prettig om met je te kunnen sparren over de opbouw van de avond, zat volgens mij ook top in elkaar. Ebonique de perfecte opwarmer.

In ieder geval kom ik bij je terug. Moet voorlopig jaarlijks een geweldig entertainment voor het damesdiner organiseren..

Liefs Cecile"
Cecile Smits van Oyen