DJ Nathalie

  • DJ Nathalie
  • DJs
DJ Nathalie die van oorsprong Nederlandse is, begon haar nog steeds succesvolle internationale modellen carrière in 1995. Maar naast de catwalk en de studio's ontdekte Nathalie haar passie voor muziek. Al snel had zij de apparatuur en de muziek onder controle en werd DJ Nathalie (ook bekend als ENO-C) niet alleen in Nederland, maar ook worldwide ontdekt in 'the scene'.

DJ Nathalie aka ENO-C is regelmatig gast DJ in de hotspots van o.a. Amsterdam, Munchen, Dusseldorf, Rome, Dubai, Mexico, Bahrein, Ibiza, Barcelona, New York, Miami, Monaco, Belgrado, Eilat, Tokyo, Parijs en Wenen. Ze was tijdens de TV finale van Hollands Next Top Model live te horen en zien gedurende de gehele show. Daarnaast draait DJ Nathalie aka ENO-C met grote regelmaat tijdens de meest uiteenlopende (bedrijfs)evenementen, productpresentaties en relatiebijeenkomsten en....altijd met succes!

Style: deep sexy house met een vooruitstrevende twist, voor- en achtergrond, lounge, club en dance. Nathalie past zich aan bij iedere gelegenheid, achtergrond, lounge, 70-ties, 80-ties, 90-ties, club of dance...............u vraagt zij draait.

Het optreden van DJ Nathalie aka ENO-C is eventueel uit te breiden met een origineel intermezzo, waarin lounge, jazz en klassiek elkaar op hoog niveau ontmoeten. Van percussie tot saxofoon of violiste, MC tot violiste. Ook is ze exclusief te boeken in combinatie met pianovirtuoos Jan Vayne. Deze twee muzikale talenten, die solo de afgelopen jaren grote successen behaalden, bundelen in dit unieke programma hun krachten. Beiden blinken zij uit in veelzijdigheid en weten zij hun publiek te verrassen. Het repertoire is zeer breed en wordt aangepast aan iedere gelegenheid! Met hun fraaie uitstraling en muzikaliteit vormen zij samen een mooi geheel op het podium.

DJ Nathalie aka ENO-C staat garant voor een afwisselende muzikale avond van zeer hoog niveau!

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

geen info beschikbaar

Reacties: