Chameleon Mood

  • Chameleon Mood
  • Easy listening, Pop/rock, Jazz, All-round, Caribbean/latin, Licht Versterkt
Chameleon Mood is een professioneel en zeer veelzijdig duo of trio voor receptie, dinerdansant of bedrijfsfeest. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt er muziek gespeeld die het best bij het moment past en die zeer uiteen kan lopen.
Bijvoorbeeld rustige pop-, jazzy- of latin muziek maar ook dans muziek waarin desgewenst de dance classics voorbij
komen. Er wordt optioneel gebruik gemaakt van relaxte percussie- en drumtracks, door slagwerkers ingespeeld. Hierdoor heeft Chameleon Mood zelfs in de kleinste bezetting het authentieke geluid van samba, rhumba, bossa nova en andere stijlen. Het totaal geluid is hierdoor zeer gevarieerd, warm en aangenaam om naar te luisteren. De muzikanten (conservatorium achtergrond) zijn zeer flexibel en passen, desgewenst in overleg, repertoire en geluidsvolume aan op het moment.
Chameleon Mood, zangeres en toetsenist, kan worden uitgebreid als trio. Je kunt dan zelf je favoriete instrument kiezen. Bijvoorbeeld uitbreiding met saxofoon, trompet,
gitaar, contrabas of viool.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

geen info beschikbaar

Reacties:

"zeer positief men vond de zangeres zeer goed zingen en de keyboard speler ook zeer goed gewaardeerd wordt dat de zangeres haar repertoire voor een half uurtje heeft aangepast aan een andere muziekstijl (bosanova's) en toepasselijk voor dit feest aan het strand (casual) de kwaliteit van de band was zeer goed, mn de zangeres. Zij hadden ook een prettige houding. Het feest was oa daardoor zeer geslaagd!

"
Frances Arbouw

"evenement datum: zaterdag, 23 augustus 2014 locatie: Noordwijkse Golf & Country Club

goeie muziek en zangeres!
zeer flexibele houding!

kleding + presentatie van Chameleon Mood was heel
goed en geluidsniveau was precies goed

een band die we graag nog een keertje willen inhuren. Groetjes, Karen.
"
Karen ten Wolde