Bingham Boys

  • Bingham Boys
  • Easy listening, Jazz, Licht Versterkt
Dit easylistening combo werd gevormd nadat een groep enthousiaste muzikanten had deelgenomen aan het beroemde straatfestival in Avignon. Sindsdien heeft dit flexibele en makkelijk te plaatsen ensemble al menigmaal opgetreden.
Al menig receptie, borrel, diner en verjaardagsfeest heeft de Bingham Boys van sfeervolle en onvergetelijke achtergrondmuziek voorzien. Het zwoele en warme trombone geluid mengt goed met de gitaar en de akoestische bas, als de trombonist dan ook nog begint te zingen heeft u helemaal het gevoel als of Chet Baker bij u op bezoek is. The Bingham Boys spelen een verrassend en luchtig repertoire van Jazz Standards en Bossa Nova’s tot Pop liedjes en TV tunes. Voor de liefhebber zijn ze een lust voor het oor, voor anderen is het aangename achtergrond muziek. De unieke bezetting neemt weinig ruimte in en kan zelfs in een huiskamer prima uit de voeten. Kortom met the Bingham Boys haalt U een ervaren, gezellig en professioneel trio in huis.
Onlangs sprak een Engelsman ons aan met de opmerking: “It’s the best invisible music I have ever heard ”.
Zoekt u dus een gezellig, flexibel, uitstekend combo wat aanwezig is, zonder te veel aanwezig te zijn, zoek dan niet verder; Boek de Bingham Boys!Naast vele privé feesten speelde dit fameuze drietal reeds voor o.a.: Ministerie VWS, Tauro Beheer, Andersen Destination Management, Media Plaza, Clifford Chance, Ventus Groep BV, Timp & Meltzer, Baker & Mckenzie Amsterdam N.V., Kwik Events, Savarin, Orangerie Elswout, Societeit de Witte, KNMP, Schouwburg De Meerse, Allemansgeest, Woods, de Beukenhof, 't Gemaal (A-dam), West Indisch Huis, de Engelberthahoeve, Brasserie Park, Troostwijk Groep, Landgoed Waterland, Het Oude Slot, Landgoed Voorlinden, Parkzicht Rotterdam, Gauchos aan de Plas, Dr. Anton Philipszaal, Ridderzaal (den Haag), Kröller-Müller Museum, ANWB, LHV (Landelijke Huisartsen Vereniging), Paleis het Loo, Oranje Nassau Energie en vele anderen

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

geen info beschikbaar

Reacties:

"Hallo Willem,
Bij deze wil ik jou en de andere Bingham Boys enorme complimenten overbrengen voor de sfeervolle muziek die jullie hebben gespeeld op het feest.
Heel sfeervol en precies zoals bedoeld. Ik heb jullie niet meer goed in het zonnetje kunnen zetten omdat ik voortdurend door mensen onderbroken werd. Dat spijt me. Jullie hadden een plenair applaus wel echt verdiend. Veel complimenten voor jullie muziek gekregen. Zou jij het aan de andere twee spelers willen overbrengen?
Graag tot een andere keer, mede namens GuP
Carlijn
"
C. Roos

"Wij en onze gasten hebben erg genoten van het optreden. Het is fijn dat de communicatie tussen Willem en ons op de avond zo goed is verlopen.
Hartelijk dank Ria"
Ria van Oosten

"Beste Bingham Boys,

Hartelijk dank voor jullie optreden op ons feestje van het 30 jarig bestaan van onze cantorij op 19 okt. Jl. Wij hebben allemaal van jullie genoten. Er waren heel wat geschoolde en muzikale mensen in het publiek en zij waren allen vol lof.
Met vriendelijke groeten,
Coby van der Zwan, contact persoon van de Cantorij
"
Coby

"Beste Jan & Willem Kiewiet de Jonge,

We zijn erg enthousiast over het optreden van de Bingham Boys afgelopen vrijdag. Het publiek was ook merkbaar enthousiast.

Met vriendelijke groet,

Miriam Vos
Voorzitter

EL CID/VademecumCommissie 2012
"
Miriam Vos

"Hallo Willem,

Dank je wel voor jullie geweldige optreden op onze huwelijksdag! Wat een feestje maakten jullie er van, fantastisch. Ik was ook heel blij met de saxofoon-solo's en genoot van de muziek. En niet alleen wij, we hebben zoveel complimenten over jullie gekregen, dat we die jullie niet wilden onthouden: onze gasten vonden jullie geweldig! Wat een fijne dag was het! We hopen dat jullie ook hebben genoten van onze dag, maar volgens mij wel: ik zag de hele tijd vrolijke gezichten!
Nogmaals dank en ik ga jullie zeker onthouden en aanbevelen!

groetjes,
Paul en Mariëlle
(bruiloft 20 juni Karel V Utrecht - BBoys + sax)
"
Marielle van Es

"Beste Bingham Boys,

Bedankt voor het sfeervolle optreden afgelopen vrijdag op het jubileumfeest van Dynamis.
Wij hebben leuke reacties ontvangen en vonden het een echte jazzy-sound.

Bedankt en wellicht tot de volgende keer.


Met vriendelijke groet,

Elisabeth Koburg
"
Elisabeth Koburg

"Hi Willem,

even resumeren over Vrijdag 08/08/2008 Strandpaviljoen Friends, Kijkduin.

Het was een fantastische belevenis en allen waren we zeer content over de Bingham boys.
Enthiousme en uitstraling was er. En muziekaal technisch heel hoog. Complimenten.
Ik heb ook andere gasten aanbevolen voor herhaling vatbaar.

Muzikale groet,
Ralph "
Ralph Norman

"Onze klant was zeer te vreden over de band. De band had de rol als achtergrond muziek te functioneren en dat is erg goed bevallen. Er was een onspannen sfeer.

Veel succes en wie weet tot een volgende keer.
"
Schouwburg de Meerse/Nikki Kloet

"bingham boys hebben op onze bruiloft (13-10-2007) gespeeld. heerlijke achtergrond muziek. veel positieve reacties gekregen. echt en aanrader."
f.keuren-c.oostingh

"zeer positief

Ik vond, dat ze zeer goed anticipeerden op het publiek. Heel erg leuk! Graag weer tot een volgende keer

Groeten,
Nanda
Adidas International "
Nanda

"Erg leuk dat Bingham Boys trio afgelopen zaterdag in het Thalia Theater. Helemaal geweldig dat de jarige ook nog kom meedoen. Helemaal super.

Groet,
Henk Jan

"
Henk Jan Willemse

"wat een leuke festival in de leidse hout afgelopen weekend goeie band wild bill en ook leuk dat iedereen kon meedoen, kunnen jullie ons op de hoogte houden ???? ik speel zelf congas en zou graag een keer meedoen

succes

groet arnold"
Arnold van Bruggen

"Great site guys!"
Tod Logan

"Hi
I realy liked the band that played at The Academie Gebouw on the 18th > the Binker Boys or something, could you give me some more info on them ?
Thanks,
Bill"
Bill Bakers