Barsupport

  • Barsupport
  • Techniek, Decor e.a.
Cocktails in alle stijlen bij u thuis of op het bedrijf, op maat zoals u wenst. Barsupport is gespecialiseerd en trendsetter in stijlvolle drank-catering en wilt uw gasten versteld laten staan van hun topkwaliteit in drinks en service.
Barsupport biedt zijn diensten dan ook aan met een kwaliteitslabel voor design, cocktails en beverages. Wij bezitten de juiste 'tools 4 the job' om flexibel, mobiel en ruimdenkend uw wensen op locatie te vervullen. Dat is onze garantie voor succes.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

Cocktails

De cocktails van Barsupport vervullen alle wensen, variŽrend van klassieke tot special design cocktails. De gasten zullen verbaasd staan over ons uiteenlopend assortiment aan cocktails maar ook over de wijze waarop wij de cocktails ter plekke voor u klaar maken.
De cocktails worden bereid met verse ingrediŽnten, eerlijke grondstoffen en premium spirits & likeuren. Onze bartenders laten uw gasten meegenieten van de totstandkoming van onze culinaire cocktails: het is dan net een Ďopen keukení waar fruit, groente en/of zelfs specerijen aan te pas komen.

Barsupport heeft voor u met zorg al verschillende cocktail-menuís en cocktail-concepten samengesteld. Wij bieden onze service bij allerlei gelegenheden:
- een cocktailparty op de zaak
- een aanvulling op uw evenement of receptie
- een ondersteuning voor uw marketingconcept
- een privť-party bij u in huis of in uw tuin.

Catering

De expertise van Barsupport bartenders vertaald zich in topkwaliteit drinks en services. het bereiden van ultieme cocktails en verse energieke fruitshakes. Wij kunnen uw gasten ook op traditionele Italiaanse wijze verwelkomen met een eigen espressoservice. Wij serveren alles in stijl. Tevens heeft u altijd de mogelijkheid om een aanvulling te geven met heerlijke hapjes

Naast het standaardmenu heeft u de mogelijkheid om het menu uit te breiden met de extra services van Barsupport: Cocktails, Longdrinks, Champagne & wijn, Eau de Vi, Espresso-service, Feel-Good drinks.

Bar Services

Met zijn barservices demonstreert Barsupport een gevoel te hebben voor stijl, design en cachet. Onze service sluit

Reacties: