Amazing Sonny G.

  • Amazing Sonny G.
  • Danceclassics, Easy listening, Pop/rock, All-round, Akoestisch, Licht Versterkt
Sonny G. treedt tegenwoordig op als solo-artiest (zang/gitaar en backingtracks), als duo (met saxofonist) en als trio (met saxofonist en percussionist). Door zijn stemgeluid, de grote sound (ook in een kleine bezetting) en zijn zeer brede repertoire is hij een veel geboekte artiest.
Zijn flexibiliteit, zowel als persoon als inzetbaarheid zorgen er voor dat hij op bijna iedere gelegenheid de juiste toon weet zetten.

Zanger/gitarist Sonny G. groeit op in de buurt van Nijmegen. Als beginnend artiest doet hij met succes mee aan verschillende projecten en talentenjachten. Met zijn band, met onder meer toetsenist Willem Friede (New Cool Collective) en drummer Ruben van Roon (Hans Dulfer, DJ Kikke) doet Sonny eind jaren 80 optredens op diverse podia, festivals, radio en tv.
Inmiddels werkt Sonny al bijna 25 jaar als professioneel musicus en heeft hij in de loop der jaren vele duizenden optredens verzorgd op bruiloften, in kroegen, op bedrijfsfeesten, resorts en hotels over de hele wereld, en heeft zich zo ontwikkeld tot een solide en veelzijdig zanger en muzikant. Met een breed en uitgebreid repertoire en een geheel eigen sound, kan hij met vrijwel iedere situatie uit de voeten.
Behalve het spelen van bekende nummers, schrijft en produceert Sonny G. ook nog steeds zijn eigen songs. Een serie theaterconcerten resulteerde in de live-cd Soulshadows, die uitkwam in 2000. In 2006 verscheen zijn tweede cd A New Day. Deze eigen songs, een mix van pop, jazz en soul, en eigen bewerkingen van nummers van andere artiesten, vormen het repertoire van het Sonny's quintet, waarmee hij optredens verzorgd op festivals, in jazzclubs en theaters.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401Reacties:

"Beste Jan en Willem, nog veel dank voor jullie advies - Sonny was inderdaad AMAZING. Zo'n breed repertoire, verzoeknummers, easy listening tot dans covers. Geweldige stem - veel complimenten gehad. Geef het even aan hem door - Groet Henriette"
Henriette Vromann

"Amazing Sonny G. is een aanrader voor publiek zoals wij (25 jarig bruiloft).
We zullen hem dan ook in kenniskring promoten.

Bedankt voor het regelen"
Martin Weijers