1 or 2 man Piano Experience (optioneel met Cocktailbar)

  • 1 or 2 man Piano Experience (optioneel met Cocktailbar)
  • Easy listening, All-round
De avond is jong en vol belofte. En The Singing Pianoplayer kan met zijn vleugel alles spelen wat u maar wilt. Een evergreen of jazzstuk om het diner te begeleiden. Een aangepast lied voor de bruid of de jarige job. Strangers in the Night terwijl het gouden echtpaar danst. Nederlandstalige meezingers voor iedereen. The Singing Pianoplayer kan het allemaal.

Een allround muzikant voor iedere feestelijke gelegenheid. Met een totaalpakket waaruit u kunt kiezen.
Voor The Singing Pianoplayer zijn er geen beperkingen om uw avond tot de meest onvergetelijke ooit te maken.

De perfecte muzikale omlijsting voor ieder gezelschap.

Een crazypianoachtige opstelling met twee pianist-zangers kan ook.
Deze musicus kan zelfs met een cocktailbar (incl. cocktail dame) geboekt worden.

bel of mail ons voor meet informatie (071-3010401)

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

Een prachtige avond, met vrienden en familie. Samen dansen en zwieren omdat we feest mogen vieren. Een trouwerij of receptie, jubileum of verjaardag. De beste aanleiding om samen te zijn en van het leven te genieten. Iedereen op zijn best, iedereen op zijn mooist. Een avond die nooit mag eindigen en die we nooit zullen vergeten. Zo’n avond uit duizenden, vol plezier en geluk, vol dansen en zingen. Van fantastisch samenzijn in de perfecte sfeer.

Een fabuleuze avond, kortom. Die natuurlijk niet compleet is zonder muziek. Of het nu romantische liedjes zijn, of lichte jazz op de achtergrond. Rock and roll of klassiek.
Met Fabulous Piano’s haalt u de entertainer in huis die uw feest nodig heeft.
Die met zijn tot bar omgetoverde piano uw avond omlijst en inkleurt. En het de muzikale toon geeft die u aan uw avond wil geven.

Geef uw feestelijke gelegenheid de perfecte sfeer mee.
Maak van uw samenzijn een onvergetelijke gebeurtenis, waar iedereen nog lang over na zal praten. Fulco, The Singing Pianoplayer en zijn Fabulous Piano’s staan daarvoor tot uw beschikking. En bieden u een totaalpakket, precies op maat gesneden voor iedere gelegenheid. Met één of meer Piano’s, The Piano Cocktailbar
of met aditionele musici (saxofonist, drummer etc.)

Reacties:

"WILLEM BEDANKT,ONS FEEST VAN 10 JANUARI WAS PRACHTIG. DE PIANIST EN SAXOFONISTE WAREN SUPERRRRRR,HET WAS ECHT MOOI IEDEREEN WAS VOL LOF,HET WAS EEN FEEST ZOALS WE GEHOOPT HADDEN,DUS DOE ZO VERDER EN WIE WEET HOREN WE OF ZIEN WE FULCO EN SANNE NOG OP EEN ANDER FEEST.

GROETJES VAN NICO VERONIQUE EN DE HOND DUC.
"
Veronique