Kees Ouwejan en zijn Makker(s)

  • Kees Ouwejan en zijn Makker(s)
  • Volksmuziek, Diversen
De Leidse groep Kees Ouwejan & Makkers heeft in haar vijfentwintig jarig bestaan een solide reputatie opgebouwd van een echte gezelligheidsgroep die overal sfeer weet te scheppen.
Nederlandse en Engelstalige kroeg- en zeemansliederen, Ierse en Hollandse meezingers, blues, swing, country, calypso, chanson, Ierse jigs, reels en hornpipes...
Dit is slechts een kleine greep uit het veelzijdige repertoir van Kees Ouwejan & Makkers, zodat zij voor elke gelegenheid een aangepast programma kunnen brengen.
De groep verzorgt zowel concerten (op scholen, in theaters en instellingen) als ook optredens in de informele sfeer (op parties, braderieŽn e.d.).
Met hun uitgebreide zeemansrepertoir zijn Kees Ouwejan & Makkers ook veelgevraagd op schepen en nautische manifestaties.
Kees Ouwejan & Makkers zijn ook uitermate geschikt voor het spelen voor internationale groepen. Hun internationale repertoire bevat liedjes en deuntjes uit alle hoeken van de wereld.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401


troubadour/folkzanger/gitarist Kees Ouwejan

Peer van der Burgh accordeonist en swingexpert; beschikt over een uitgebreid internationaal repertoire.

Mick Ryan vioolvirtuoos; op zijn veertiende al "all-Ireland" kampioen op de fiddle.

Hendrik-Jan Teerink Veelzijdig snarenspecialist uit het Oosten des lands; bespeelt de banjo, de mandoline en de bouzouki.