Profiel

Pasadena Productions heeft haar oorsprong gevonden vanuit de Pasadena Dream Band die in de jaren '80 furore maakte met de hit 'Zandvoort'.

Aanvankelijk was Pasadena Productions als boekingskantoor gespecialiseerd in het leveren van Funk, Soul, Disco coverbands. Maar het aanbod is de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid, of u nu op zoek bent naar een swingende allround-band, een Jazzy combo, een Cubaanse band of een klassiek strijkje voor een sfeervolle borrel, alles is mogelijk. DJ's, discotheken, geluid & licht, animatieacts, cabaret, sneltekenaars, goochelaars, hostesses, draaiorgels etc. liggen daarbij ook binnen de mogelijkheden.

Jan Kiewiet de Jonge

Willem Kiewiet de Jonge

Sinds 1990 is Pasadena Productions begonnen met het in opdracht van bedrijven organiseren van totaalconcepten en evenementen. Referenties zijn de feesten voor grote nationale en internationale bedrijven zoals SHELL, KPMG, KPN, De Brauw Blackstone Westbroek Advocaten, Allen & Overy, DHL, Troostwijk Makelaars. Maar ook veel filmpremières in Tuschinsky, waaronder drie James Bond films en evenementen voor diverse Nederlandse Gemeenten zijn hiervan goede voorbeelden. Ook veel studentenverenigingen (o.a. Minerva, Hermes, Vindicat, ASC/AVSV dispuut Osirius) laten hun gala's, lustra en andere feesten door Pasadena Productions verzorgen.

Sinds 2000 organiseert Pasadena Productions ook op zich zelf staande evenementen zoals het Rapenburg Concert te Leiden (www.rapenburgconcert.com), Het Leede Concert (www.hetleedeconcert.nl) in Warmond, diverse Holland Night's (New York, Cannes, Muenchen en London www.hollandnight.com) en diverse Jam Festivals (www.jamfestival.nl).

Voor ideeën of vragen, omtrent de site of het bedrijf, nodigen wij u van harte uit om ons te bellen op het nummer: +31 (0)71-3010401 of via de mail: info@pasadena.nl