Kasteel Ophemert

  • Dreef 2
  • 4061 BL OPHEMERT
Kasteel Ophemert dateert uit 1403 en biedt de ideale omgeving voor o.a. vergaderingen, productpresentaties, huwelijken, concerten, recepties en diners.

Deze locatie beschikt (in het Koetshuis) over prachtige vergader ruimtes.

De schitterde Engelse kamer tuin is tijdens mooi weer eveneens te gebruiken voor diverse bijzondere momenten.

Sinds kort ook mogelijk om te overnachten in deze unieke locatie.

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Kasteel Ophemert, OPHEMERT

lokatie overzicht