Bries

  • Koningin Astrid Boulevard - Exit 2
  • 2202 BD Noordwijk aan Zee
Strandpaviljoen 'Bries' is een karakteristiek strandpaviljoen direct gelegen op het schone strand van Noordwijk aan Zee.

'Bries' is het één na laatste paviljoen aan de elegante zuid-boulevard. Het staat vrij van andere paviljoens op dit overwegend rustige stuk strand. Door de warme bamboe inrichting en de ontspannen salsa en merengue muziek, willen wij onze gasten in Caribische sferen brengen.

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Bries, Noordwijk aan Zee

lokatie overzicht