Oude Slot

  • Ir. Lelylaan 6
  • 2103 XP Heemstede
Een landelijke Bourgondische locatie, waar men zich waant in de tijd van ridders en jonkvrouwen. Gelegen nabij Haarlem en Amsterdam/ Schiphol. Eigen parkeerterrein tot 150 auto's.

Het Oude Slot beschikt over ver-schillende zalen en vertrekken voor zowel vergaderingen vanaf 10 personen tot produktpresentaties, seminars, diners, recepties en bedrijfsfeesten. Er kunnen grote feesttenten op het terrein worden geplaatst.

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Oude Slot, Heemstede

lokatie overzicht