Beukenhof

  • Terweeweg 2-4
  • 2341 CR Oegstgeest
Momenteel is 'De Beukenhof' een van de meest bekende en gerespecteerde restaurants in Nederland. De inrichting is eigentijds zonder de distinctie van de eeuwenoude ambiance en de intieme besloten sfeer die zowel binnen als buiten in de tuin heerst te verliezen. Vele beroemdheden gingen u reeds voor naar een avond culinair genieten; zoals onder andere Koningin Beatrix, Maria Callas, Liz Taylor, Montgomery, Prins Bernhard en vele anderen zullen u nog volgen.

In 1953 verkoopt Brik het geheel aan de Hotelgroep Dikker & Thijs. In 1981 wordt het restaurant overgenomen door de Bilderberg Groep. In 1994 worden de heren de Kroes en van der Klugt eigenaar van 'De Beukenhof'.

Op 1 juni 1996 wordt het geheel overgenomen door Erwin Rozendal. Hij geeft januari 2001 het startsein voor de bouw van luxe hotelsuites, waarvan de eerste vijf suites 3 september 2001 in gebruik worden genomen. Hiermee is een nieuw tijdperk aangebroken en wederom een belangrijk hoofdstuk toegevoegd aan de rijke historie van het restaurant.

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Beukenhof, Oegstgeest

lokatie overzicht