Kasteel Oud Wassenaar

  • Park Oud Wassenaar 1
  • 2243 BX Wassenaar
De vele salons van Kasteel oud Wassenaar zijn het ideale podium voor uw huwelijk, vergadering, expositie of congres.

De afzonderlijke ruimtes ademen een bijzondere sfeer uit. De Hal, de Witte Salon, de Jachtkamer met aparte bar, de Balzaal en de twee Franse Salons maken zowel afzonderlijk als in combinatie een ruimte op maat mogelijk. Het Kasteel biedt ruimte voor een zittend diner van 200 personen, een feest tot 450 personen en een receptie tot 1.200 personen.

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Kasteel Oud Wassenaar, Wassenaar

lokatie overzicht