Landgoed Voorlinden

  • Buurtweg 90
  • 2244 AG Wassenaar
Landgoed Voorlinden is een uniek beschermd natuurgebied van 40 hectare, grenzend aan de Wassenaarse duinen.
Klaver@eventcompany.nl
Het landhuis is in 1912 gebouwd in opdracht van jonkheer Loudon in een kenmerkende Engelse stijl. Het tuinontwerp is van de hand van de bekende tuinarchitect Zocher, die onder andere ook het Vondelpark in Amsterdam ontwierp.
Via de lange oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en het terras biedt u een wijds uitzicht over het schitterende landgoed.

Het landhuis heeft een indrukwekkende hal, kroonluchters en een achttal openhaarden, oude parketvloeren en een sfeervolle bibliotheek. De verschillende authentieke zalen op de begane grond staan met elkaar in verbinding, zodat er ruimte is voor gezelschappen tot 250 personen, maar ook kleinere gezelschappen kunnen hierdoor uitstekend terecht. De locatie leent zich bij uitstek voor bruiloften, gelegenheidsdiners, recepties en feesten. De culinaire prestaties worden geleverd door eigen koks.

Landgoed Voorlinden is eenvoudig te bereiken en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wist u dat u ook op zondag kunt trouwen in raadhuis De Paauw in Wassenaar:
Telefoon: 070-5122258

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Landgoed Voorlinden, Wassenaar

lokatie overzicht