Savarin

  • Laan van Hoornwijck 29
  • 2289 DG Rijswijk
Eén plek waar je van alles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken.
Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.

Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - brachten we bijeen op één locatie. Zodat met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Savarin, Rijswijk

lokatie overzicht