Kasteel de Wittenburg

  • Landgoed de Wittenburg 1
  • 2244 BV Wassenaar
Rust en ruimte op maar een paar kilometer van het jachtige centrum van Den Haag.

Een plezierige, representieve faciliteit voor vergaderingen, lunches, diners, presentaties,concerten of bijvoorbeeld voor het organiseren van huwelijks- festiviteiten. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de A44 (Den Haag - Amsterdam) en circa 200 parkeer- plaatsen op eigen terrein. Dat is Kasteel De Wittenburg al meer dan dertig jaar.

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Kasteel de Wittenburg, Wassenaar

lokatie overzicht