Band.nl Sponsor Vocalisten.nl

Nieuws
1 juli 2004
Sinds kort is Band.nl sponsor van de site Vocalisten.nl
Deze zeer succesvolle site is een initiatief van de "multigetalenteerde" zangeres van de band Tinsel Town, Diana van Putten. Ze heeft de site ook zelf gebouwd en vormgegeven.
Op deze site staan zo goed als alle pop & Jazz zangers/zangeressen van Nederland en Belgie. Tevens worden er evenementen en cursussen georganiseerd. Alles over zang voor zowel profs. als amateurs. Hier onder vindt U informatie over een aankomend project
Cathrine Sadolin www.sadolin.net Zaterdag 23 oktober 2004, 10:00 uur – 16:45 uur
De Deense stemonderzoeker, zangpedagoge en zangeres Cathrine Sadolin heeft een revolutionair fundamenteel systeem ontwikkeld voor het gebruik van de stem.
Gedurende 15 jaar intensief onderzoek heeft ze stem- en zangtechnieken bij elkaar verzameld en ontwikkeld voor ALLE STIJLEN. Met haar methode bereik je snel resultaat omdat de technieken erg concreet zijn en meteen werken. Haar methode gaat in tegen oude mythen; het is mogelijk om ALLE GELUIDEN te maken op een gezonde manier.
Cathrine’s werk bestaat voor een groot gedeelte uit het geven van “Emergency Aid” aan zangers. In augustus is de Nederlandse vertaling (Complete Zangtechniek) van Sadolins boek verkrijgbaar bij uitgeverij De Haske en in de eerste uitgave van het nieuwe Vocalisten Magazine zal een artikel gewijd zijn aan deze interessante Deense zangpedagoge. Kijk voor meer informatie op www.vocalisten.nl of www.vocalknowledge.com
(foto: Diana < zangeres Tinsel Town + initiatiefneemster vocalisten.nl)
«Terug naar overzicht