Beat the crisis

Nieuws
1 februari 2013
Persbericht februari 2013

Maison van den Boer, KEK Events, Pasadena Productions en Central Studios Utrecht pakken de crisis aan!

Maison van den Boer en Central Studios zijn de samenwerking aangegaan in de nieuwe door KEK Events ontwikkelde concepten voor bedrijfsfeesten. Onder het motto: “ervaar de crisis van de jaren ’30, vier feest en versla de crisis van nu!” introduceert Central Studios Utrecht vanaf begin februari van dit jaar de Beat the Crisis Party!; één van de 7 nieuwe themafeesten voor bedrijven welke geboekt kunnen worden in Central Studios.

Crisis en armoede
Alles was Doom & Gloom in de jaren 30 crisis; weinig werk tegen lage lonen en als er al werk was dan waren de arbeids-omstandigheden slecht, was het werk zwaar en de uren lang. Criminaliteit vierde hoogtij en straatbendes waren de baas. Door de drooglegging verdiende duistere lieden veel geld met de illegale smokkel van alcohol en het stoken daarvan. De ‘gewone’ man was de dupe en armoede was alom.

Gaarkeuken
Vele konden niet anders dan overleven op voedselbonnen en hulp zoeken bij de gaarkeukens. Massale keukens die vaak gratis maaltijden verstrekten. De gaarkeukens kregen geld van charitatieve instellingen en rijke individuen. Door de massaliteit van de armoede was de kwaliteit van het eten natuurlijk niet om naar huis te schrijven, vaak was het niet meer dan een waterige brij met wat harde aardappels en knollen. Om de gasten van uw Beat the Crisis Party! in de juiste ‘gaarkeuken-sfeer’ te doen belanden, krijgen de ze bij binnenkomst een aantal ‘voedselbonnen’ en kunnen zij in de rij aansluiten voor een welkomstcocktail. Vanuit een grote pot schept een afgedraaide gaarkeuken medewerker geheel zonder ceremonie een zwart glas vol met een (overigens zeer smakelijk) drankje. Dat begint al goed…

Op de bon
Na die rij volgt de entree in de feestruimte. Hier ziet het al heel wat feestelijker uit maar willen de gasten een hapje of drankje dan moeten ze toch echt nog een bonnetje inleveren. Bonnetjes op? Hier en daar staan louche figuren die bonnetjes aanbieden voor slechts een kleine vergoeding ’Hé pssst bonnetjes nodig?’ Die vergoeding dat kan van alles zijn; een kusje op de wang, het doen van een dansje…. Desperate times calls for desperate measures!

Vanaf € 79,50 p.p.: Beat the crisis: Let’s party!
Nu het thema voor alle gasten duidelijk is geworden kunnen we hen gaan gerust stellen en gaan we van Crisis naar Beat-The-Crisis! Het feest zal een metamorfose ondergaan en veranderen in een eigentijds feest waarbij de gasten voldoende energie zullen opdoen om de crisis te verslaan! Geen bonnetjes meer, geen louche figuren maar gewoon lekker drinken, snacken en dansen op de klanken van een spetterende band! Beat the Crisis Party! in Central Studios Utrecht is een uniek evenement in het hart van Nederland. Bovendien zijn vele upgrade mogelijkheden om dit evenement geheel op maat aan te bieden. Kortom; een unieke gelegenheid voor opdrachtgevers om strategische plannen te presenteren en medewerkers te motiveren.

Motiverende feestavond
Deze feestavond is een unieke gelegenheid voor opdrachtgevers om strategische plannen te presenteren en medewerkers te motiveren. Om de gasten echt goed op het verkeerde been te zetten gaan onze medewerkers aan het begin van de avond gekleed in passende gaarkeuken kledij: lange overjassen die grauw zijn van het vele dragen en onder de etensvlekken zitten. Het haar is slordig opgebonden of verstopt onder een smoezelig petje. Geen aantrekkelijk geheel om het maar voorzichtig te zeggen. De bedieningsmedewerkers gaan gekleed in jaren ’30 stijl, compleet met platte pet. In de loop van de avond zullen de bedieningsmedewerkers verschijnen in een frisse stijlvolle en eigentijdse outfit. Het feest zal een metamorfose ondergaan en veranderen in een eigentijds feest waarbij de gasten absoluut de energie opdoen om de crisis te verslaan!


Voor meer informatie en beeldmateriaal:
www.kekevents.nl | info@kekevents.nl | 030-7991418
www.centralstudios.nl | info@centralstudios.nl | 030 - 2447040
www.pasadena.nl info@pasadena.nl 071-3010401

«Terug naar overzicht