Het festival seizoen is weer begonnen!

Nieuws
Nieuws
2 mei 2012
Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen van festivals. Bezig geweest? We zitten er nog middenin! Dit jaar zal Pasadena Productions weer een aantal mooie festivals programmeren.

Op 20 juni 2012 zal in Warmond Het Leede Concert plaats vinden. We hebben een waanzinnige en internationaal programma weten samen te stellen. Na een klassieke opening zal Antix zich weer presenteren in Nederland. Samen met live band zal hij spelen in Park Leerust in Warmond. Als het dak er al af is neemt Gare du Nord het over om de sterren van of aan de hemel te spelen.

Iets heel anders zal Noordwijk Jazz zijn. In samenwerking met Kunstklank zal er een kunstzinnig, cultureel en culinair festival worden neergezet. Een bijzondere route langs verborgen kunsten kan worden gelopen door Noordwijk Binnen. Daarna heerlijk genieten van verschillende jazz artiesten. U bent er op 29 en 30 juni toch ook bij?

Leiden Jazz Stad? Misschien nog niet eens zo'n gek idee. Het Rapenburg Concert zal zich dit jaar toespitsen op jazz. Helaas dit jaar maar een dag, maar dit zal dan ook een heerlijke dag worden. We zijn nog volop bezig met de voorbereiding en de programmering, maar als wij zeggen Wouter? Wat zegt u dan? Kom het beleven op 31 augustus 2012!!
«Terug naar overzicht