Pasadena Productions produceert Jazzfestival Soest

20 mei 2010
Lions Club Soestdijk organiseert Jazz Festival Soest in Openluchttheater Cabrio

Op zaterdag 4 september 2010 organiseert de Lions Club Soestdijk voor de eerste keer het “Jazz Festival Soest”. Het Jazz Festival zal plaatsvinden in Openluchttheater Cabrio. Het festival kent diverse bekende artiesten zoals Hans Dulfer, Saskia Laroo en Mathilde Santing. Opbrengsten van het festival zullen ten goede komen aan lokale goede doelen.


Het festival is uniek voor de regio. “Dankzij onze sponsoren hebben we grote namen kunnen aantrekken. En Cabrio is natuurlijk een bijzondere locatie midden in het bos met veel sfeer, zeker op een mooie nazomeravond“ aldus voorzitter Werner Beekman. “Het wordt een swingende avond voor de echte liefhebber, waarmee we bovendien geld binnenhalen voor de mensen die echt ondersteuning kunnen gebruiken. De kaartverkoop is recent gestart en zoals het er nu uitziet verwachten we een uitverkocht huis.”

Het programma begint om 17.00 uur met een optreden van de Bingham Boys. Om 00.15 sluit de vermaarde Hans Dulfer het festival af. Op het terrein zullen tal van mogelijkheden zijn om het de inwendige mens naar de zin te maken. Kaarten à 20 euro zijn nog te bestellen via de website www.jazzfestivalsoest.nl.

Lions Club Soestdijk

De Lions Club Soestdijk bestaat uit 25 leden uit de omgeving van Soest, Baarn en Bilthoven en is organisator van het Jazz Festival Soest.
Het doel van de Lions Club is om een positieve bijdrage te leveren aan de mens en de natuur binnen de directe woon- en leefomgeving.
De Lions helpen lokale organisaties, waaronder "De Blauwe Vogel" en "Het Fierhuis" waarbij de Lions Club Soestdijk naast het ondersteunen met geld ook een fysieke bijdrage levert.

website: www.jazzfestivalsoest.nl

«Terug naar overzicht