Pasadena Soul Society

  • Pasadena Soul Society
  • Danceclassics, All-round
Pasadena Soul Society is een 6-man sterke coverband waar muzikale gedrevenheid en enthousiasme voorop staan. Kenmerkend voor deze band is de teamspirit: 'om van elk feest een spetterend gebeuren te maken'.
Deze teamspirit en hun twee fenomenale vocalisten hebben er voor gezorgd dat de Pasadena Soul Society een van de meest succesvolle en populaire bands van de afgelopen 15 jaar is.
frameborder="0" allowfullscreen>
De band is op aanvraag uit te breiden met soul diva en songfestival winnares Justine Pelmelay en begeleidt ook artiesten als Hans en Candy Dulfer, Saskia Laroo, rapper Stewlocks, Ebonique, Edsilia Rombley, Lois Lane, Lee Towers, Rat Pack, Esther Hart e.a. Verder heeft de band ook een James Brown Act die haar weerga niet kent.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

N.B. de band kan desgewenst in een kleine bezetting easy beginnen en later op de avond in de volledige bezetting swingend eindigen. Met name bij diner-dansans werkt dit goed. Overigens is de band ook uit te breiden met blazers waarmee naast James Brown, een Diana Ross medley en ook een uitgebreid Motown repertoire mogelijk is.

N.B.' de band kan in combinatie met een (inprik) DJ geboekt worden waardoor de energie ook in de pauzes gehandhaaft blijft. Muziek in pauzes is zo wie zo geregeld, met een DJ is de intensiteit alleen hoger.

N.B." verzoeknummers; openings dans etc. in overleg. Een nummer speciaal instuderen kan eventueel ook, moet wel in repetoire van band passen. Ook in overleg dus.
Dit maakt dat de Pasadena Soul Society behoort tot de meest succes volle band van de laatste 15 jaar.

N.B. sax, rapper en DJ zijn optioneel.Reacties:

"Beste Jan,
Afgelopen zaterdag was ons 25 jarig huwelijksfeest. De band was super goed en was een hele goed keus van ons en van jou. Ik kan ze sterk aanbevelen. Nette aardige en zeker professionele mensen / muzikanten. Goede setlist, goede verdeling over de avond etc. etc.
Ook de Saxofoon was een goede keus om die erbij te nemen.
Tevens waren de DJ’s goed geregeld. Nette jongens leuk om die erbij te hebben, kan ik zker ook aanbevelen.
Als laatste wil ik jou ook, namens mijn vrouw, bedanken. 25 jaar geleden was het goed en nu weer !
Groet Niels
"
Nirld van Wijk

"Geachte heren Kiewiet de Jonge,
Wij kijken terug op een zeer geslaagd feest, waaraan de bank een bijzonder goede bijdrage heeft geleverd.
Dank daarvoor.
Met vriendelijke groeten,
Willem Heij
"
Willem Heij

"Hoi Jan,
even een momentje in onze honeymoon om je uitgebreid te bedanken voor jouw geweldige band. Het was n supermix tussen nu en toen... heerlijk! Wat een geweldige musici en rasartiesten. Wil je hen uitgebreid bedanken namens ons....We hebben zo genoten. Nogmaals heel veel dank, tot ziens en groetjes van Victor en Barbara 🙏🌈🎤🎼

"
Victor Overmars

"Wat een band! Uniek in zijn soort! Geweldige muziek, ze krijgen iedereen op de dansvloer, bouwen de avond perfect op en de kwaliteit van de muziek is ongekend! Zij hebben ons feest een gouden randje gegeven. Lieve mensen die de sfeer feilloos aanvoelen.Jan op zijn saxofoon leidt de boel in en de zangeres heeft een geweldige stem.De bandleden zijn heel goed op elkaar ingesteld en ik kan deze muzikanten aan iedereen aanbevelen die van dansen en van goede muziek houdt! zowel de gouwe ouwe als eigentijds, ze pelen het allemaal en in een super volgorde! echt heel bijzonder! Dat kom je niet vaak tegen!"
Sjoukelien van der Laan

"Dear Jan,

We had a great celebration, in part thanks to the good music and vibes from your musicians. Everything worked perfectly well from Pasadena's side.

The audio crew were quick and punctual, sound quality and volume were good.

The DJ was good too, playing good music and keeping people on the dance floor until 3am with a good mix of contemporary music and German Karnivale music. He also accepted song requests from the crowd, which was nice.

The band was the standout performance for many of our guests; some consider them the best band they've seen at the wedding. Donya and the band performed our favorite songs, including our first dance song request, and were very friendly to our guests.

Overall, very satisfied and pleased with the performance of your team.

Best,
Birte and Kit
"
TOr Kit

"Ik heb gistern avondzooooo genoten van jullie,you are the best,jullie zijn TOP,gr.Valerie"
Valerie Morgen

"De muziek was prima en goed, er was helaas maar een relatief klein groepje wat heeft gedanst. Velen raakten toch ook met elkaar in gesprek, en dat was wat lastig door het volume. Maar goed, dan wordt het effect van een band ook minder en dat is ook niet de bedoeling. Kortom, ik heb genoten, de band heeft het goed gedaan, het lag misschien ook wat aan de akoestiek en de behoefte van de feestgangers. Tot een volgende keer!"
Mixed Hockey Club Voorhout/M. van Westing, penningmeester

"We vonden jullie fantastisch! En onze muzikale familie en vrienden konden dit beamen. Dit was ook wel te zien aan de volle dansvloer vanaf het begin. Daarnaast speelde jullie zeer goed in op het publiek. En de timing van de gekozen nummers was erg fijn. En jullie hadden er ook plezier in en dat is belangrijk. Bedankt voor het geweldige optreden! Jullie zijn een aanrader voor iedere bruiloft! "
Maurice en Bregtje

"Ten eerste een gelukkig en gezond 2011. Terugkijkend op onze bruiloft op 17 sept '10. De Pasadena Soul Society kreeg van onze gasten veel lof toegezwaait. Iedereen was enthausiast over de band en het verloop van de avond: eerst mooie easy ballads en daarna lekker swingen met Justine. Onze complimenten en onze dank! Liefs Erik en Martha "
Erik Meijer en Martha Tapilatu

"evenement datum: vrijdag, 24 september 2010 klant: Carla van der Ree
band: Pasadena Soul Society
locatie: The Upper Deck

Hoe heeft u het optreden van Pasadena Soul Society ervaren?
zeer positief

Band was steen goed! Flexiebel en enthousiast. Groeide naar mate ze langer spelden. Ik zal ze zo weer inhuren. Tip: in de pauzes de CDmusic aanpassen aan de stijl van de band en geluid harder. Anders word het dansen steeds onderbroken.
"
Carla van der Ree

"Pasadena is top en Justine Pelemaly was supertop. Alle 250 gasten hebben zowel Pasadena als Justine een 10 gegeven. Ze hebben zelden of nooit op trouwfeesten zo'n fantastiusche band met zo'n entertainer als Justine meegemaakt. Wij hebben goede sier met beiden gemaakt.

Flexibiliteit en algemene houding van de musici en geluids mensen was heel goed
goed

Zeer professionele musici en Justine. Justine is een rasentertainer en weet de goede snaar te raken en op zijn tijd gasten, die normaal gesproken verder in de zaal met elkaar stonden te praten, bij elkaar te brengen.

Kleding + presentatie van Pasadena Soul Society was ook super

Het geluid was niet schreeuwend hard, maar helemaal goed, want er konden nog normale gesprekken worden gevoerd achter in de De Duif, maar op de goede plek de juiste volume. Zeer aangenaam voor een privéfeest, waar mensen elkaar jaren niet gezien hebben en naast het vele dansen ook met elkaar konden praten. De kunst is om het feest gaande te houden en toch leuk met elkaar wat woorden te wisselen en de muziek te ondergaan.

Service van het kantoor (Pasadena Productions was Uitstekend. Jan is een perfecte impressario: charrmant, persoonlijk en enorm sympathiek met hele leuke verhaaltjes, die we enorm waarderen.

Overige opmerkingen:
Met Pasadena hebben we echt in de roos geschoten, want het optreden van de band, de zangers en het onvergetelijk optreden van Justine paste precies in de sfeer zoals we die graag zagen. Alles klopte en we kregen alleen maar complimenten van alle gasten. De prijs schrikte wel af, merkten we, maar het was het wel waard. Normaal gesproken zouden niet eens zoveel gasten zich op de dansvloer bevinden, maar Pasadena weet door de fantastische musici en zangers en door het optreden van Justine alle gasten naar de dansvloer te trekken. Voor ons was de feestavond meer dan geslaagd en wij weten zeker, dat alle bruiloftsgasten het een onvergetelijke avond hebben gevonden. Locatie, ruim eten en drinken, live optreden van een professionele band en zangeressen en zanger en hele leuke bruiloftsgasten is een combinatie die perfect samengaat.
"
Eric Meijer

"ha lou wij gaan elkaar ontmoeten na 34 jaar,wat een geweldig verhaal van leo en ilse. ik kijk er erg naar uit, groeten nico"
nico van bijlevelt

"Het was echt geweldig, kan niet anders zeggen! Er waren veel positieve reacties en iedereen vroeg waar ik jullie vandaag had! Betere reclame kan niet! Met vriendelijke groet Danielle "
Danielle Gerlach

"Lieve Pasadena Soul Society,

Wij willen even zeggen, dat jullie ons afgelopen zaterdag echt een te gek feest hebben gegeven.
Wat een band! Echt alleen maar hele goede reactie's gehad en nog steeds. Ook wil ik jullie even zeggen dat alles goed gaat! Nogmaals jullie waren echt TOP!!!!!! Bedankt! Groetjes en liefs Frank en Hannelore."
Hannelore Verdonk.

"Het optreden van de Pasadena soul society heeft het bruiloftsfeest van Kees en Belinda op 12 juli 2008 tot een groot succes gemaakt !
Het repetoir van de band werd bijzonder gewaardeerd door de aanwezige genodigden wat bleek uit een overvolle dansvloer...

Bedankt en tot ziens bij een volgend openbaar optreden !"
Robert

"Bij deze een reactie op de Pasadena Soul Society: TE GEK!!!
Zij hebben er mede voor gezorgd dat ons bedrijfs-kerst-feest wederom een super geslaagd event is geworden.

Alle dank gaat uit naar de hele band en met saxofonist als aanvulling helemaal TOP!

Met vriendelijke groet,

Mariette la Fontaine
Juniper Networks
"
Juniper

"Wij waren helemaal gelukkig met de band en het feest was voor wat ons betreft echt helemaal geslaagd. Hierbij willen we een extra compliment maken voor de zangeres en zanger van de band, zij zijn echt top! Een band is heel belangrijk op een feest en zij hebben wat ons betreft de verwachtingen waargemaakt! Tot de volgende keer Joost

"
Joost Wensveen

"Wij hebben een uitstekend feest gehad, veel goede reacties en bovenal vrolijke herinneringen. Bedankt voor jullie (belangrijke) bijdrage hiein.
Vriendelijke groeten, Geo Wehry "
Geo

"Beste Manfred,

We wilde jullie namelijk ook nog even heel erg bedanken, want de avond was meer dan geslaagd! We hebben ook alleen maar positieve reacties gehad en dat mede dankzij de sfeer die jullie erin brachten. De band EN het publiek / gasten gingen lekker los op de muziek!

Wij hebben het echt tof gehad en ik hoop jullie ook. Was het eten trouwens goed wat jullie bij het Bonte Paard hebben gehad?

Vakantie op Gran Canaria was ook TOP (32 graden) en we hebben een lekker bruin kleurtje mee naar huis genomen.

Groeten en ,
Bedankt,
Joey & Talitha

IMG]cwm2.gif[/IMG] "
J.Aalten

"Al onze 150 gasten hebben een geweldig feest gehad. Iedereen vond de band helemaal fantastisch. De dansvloer stond vol tot het einde.

Bedankt voor alles,

Nicole & Theo"
Theo Rijnders

"Hey Randy en Diana,

Ik vond deze site en ik dacht ik ga jullie eens even mailen. Hopelijk kennen jullie mij nog?
Mona lans van het het verjaardagsfeest in Schiedam. Nog bedankt voor de fijne avond en leuk dat ik even de microfoon vast mocht houden haha.

Liefs van Mona en tot ziens xxx"
Mona Lans

"*** WSC 100 JAAR *** te Waalwijk 08-01-05

Ik behoorde tot een lid van de barcrew, dus was het inzingen en inspelen voor mijn oren bestemd...
Dát was echt al super, toen dacht ik bij mezelf : "deze avond gaat egt geweldig worden". Mijn voorgevoelens klopte, het was echt SUPER !!!
Een repetoir waar je U tegen zegt, heel de avond een swingend programma doen niet veel bands jullie na. Ik ben denk ik niet de enige die er zo over denkt...

Bedankt voor dit geweldige Eeuwfeest !!!


Sjors van Bokhoven"
Sjors van Bokhoven

"jongens reuze bedankt voor jullie enthousiasme en improvisatievermogen. het is jullie gelukt om alle leeftijden van 16 tot 82 op de dansvloer te krijgen. het waren natuurlijk wel hele leuke mensen, maar toch!!!
nogmaals dank en tot een volgende keer.
vele groeten Ellen Albers"
Ellen Albers

"het is al weer even geleden (20 mei) maar we zijn net terug van onze huwelijksreis. Toch willen we nog even doorgeven dat we een topavond gehad hebben met het optreden van Tinsel Town. Wat een geweldige band, en de extra geboekte sax maakte het helemaal af. De hele avond mensen op de vloer. Zo hadden wij ons huwelijksfeest voorgesteld!! Zou je namens ons de band willen bedanken. Nogmaals dank.

Met vriendelijke groeten,
Tessa de Jong en Hans Wessels


"
Tessa de Jong en Han

"Was afgelopen zondagmiddag in Stadscafe vd Werff. Werd daar getrakteerd op een geweldig, superswingend optreden van de Pasadena Soul Society. Echt te gek. Spelen jullie ook op bruiloften? Ben van plan begin september in de huwelijksboot te stappen. Zal het kantoor wel even bellen. "
Frank Dijkman