Lou Prince

  • Lou Prince
  • Jazz, All-round, Caribbean/latin
Lou is een enthousiaste performer, of het nu tijdens de ontvangst van uw gasten is of als intermezzo tijdens uw diner of speciaal moment. Hij zal met zijn warme stem uw genodigden persoonlijk welkom zingen met bekende nummers van onder meer Lou Rawls en James Brown.
Sfeer verhogend, swingend, spraakmakend, subtiel, ontroerend, meeslepend en/of humoristisch. Met een zeer mooie warme stem, een breed repertoire en een enorm talent brengt Lou smaakvol entertainment van hoog niveau. Een ras entertainer die de sfeer heel goed aanvoelt en aanvul

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

Lou verzorgt ook The Caribbean Night Tropical Show. Onder deze naam verzorgt hij een een avondvullende show, met het Caribische Show Orkest en de singende danseressen van het Samba Showballet. De warme stem van Lou Prince voert u mee naar tropische oorden. Temperamentvolle evergreens als 'Delilah' van Tom Jones en warme soul als in 'I see you when I get there' van Lou Rawls, worden vermengd met Caribische klanken. Nummers als 'Ariba' en 'Follow the leader' geven u zelfs het idee in het Carnaval van Rio te zijn beland!


Reacties: