Final Touch

  • Final Touch
  • Danceclassics, All-round, Caribbean/latin
Final Touch bestaat uit 5 enthousiaste superswingende muzikanten en speelt al vanaf 1992 op bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en sportfeesten in binnen- en buitenland. De band heeft een opvallend groot all-round repertoire met groovy dance-classics en veel swingende medleys van nu tot ver terug in de tijd.

Waarbij je beslist niet stil kunt blijven zitten is ons latin/salsa repertoire. Zelfs de drum-mer staat hier met timbales vooraan op het podium mee te swingen! Met muzikale veelzijdigheid en ons enthousiasme maken wij er samen met het publiek een groot feest van.

Het bandgeluid is vet maar het geluidsvolume zetten we altijd op het gewenste niveau. Final Touch kan dus knallen maar ook zacht spelen als dat nodig is. Hierdoor is Final Touch geschikt voor feesten waar men uit z’n dak wil gaan en ook voor rustiger werk als diner-dansant en recepties. De PA is voldoende voor zo’n 250 man en kan heel compact worden neergezet. Hierdoor kan de band ook in kleine locaties zonder al te veel ruimteverlies terecht.

Hoewel Final Touch de meeste optredens met 5 bandleden doet is een kleinere of grotere bezetting ook mogelijk. Ook kunnen als duo beginnen om later weer met een grotere band het vuur verder op te stoken. Kijk voor een indruk hieronder naar de videofragmenten.

N.B. de band kan in combinatie met een (inprik) DJ geboekt worden waardoor de energie ook in de pauzes overeind blijft. Pauzemuziek is sowieso geregeld, met een DJ is de intensiteit alleen hoger.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

Final Touch weet in alle bezettingen een brede vette sound neer te zetten. Maar het geluidsvolume zetten we altijd op het gewenste nivo. De band kan dus knallen maar ook zacht spelen als het nodig is. In de afgelopen 12 jaar heeft Final Touch talloze opgetredens gedaan op bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en sportfeesten in binnen- en buitenland. Final Touch is ook te boeken met DJ Keys.Reacties:

"Beachclub Zomers vond de band Final Touch zo leuk dat zij hen mogelijk willen contracteren voor een zomerse zondag middag volgend jaar.

Met vriendelijke groet, Toinet Poels - Broekaart"
Toinet Poels

"evenement datum: zaterdag, 5 september 2015
klant: Agility/Riekelien van den Berg
band: Final Touch
locatie: Strandpaviljoen De Zeemeeuw


Hoe heeft u het optreden van Final Touch ervaren?
zeer positief

Enthousiaste bandleden en een leuk repertoire


Flexibiliteit en algemene houding van de musici en geluids mensen:
goed

Dachten met ons mee


Kleding + presentatie van Final Touch:
goed

Niets op aan te merken


Geluidsniveau:
te hard

Na het feest ontvingen wij van een aantal medewerkers de opmerking dat de muziek soms toch iets te hard stond. Ze konden hierdoor niet goed meer met elkaar praten (ze moesten natuurlijk ook dansen ;->)


Service van het kantoor (Pasadena Productions):
goed

Niets op aan te merken!


Overige opmerkingen:
De band Final Touch heeft ons bedrijfsfeest een extra dimensie gegeven, alle genodigden vonden het heel erg gezellig! Ontzettend bedankt!
"
Agility

"helemaal top de muzikanten spelen erg goed sound klinkt net als cd en zangeres geweldig
deze band is echt een aanrader ook door hun playlist en leuke spontane mensen
"
Henk den Boer Autobanden/Dennis van Breukelen

"Beste Jan Willem,


In plaats van een standaard antwoordformulier, wil ik toch even persoonlijk antwoorden op jullie verzoek voor een feedback.


Alles was in de puntjes geregeld en verzorgd. We hebben genoten van de muziek en Bas heeft het repertoire goed aangevoeld. Ook het volume was precies goed voor in verhouding tot de ruimte die wij hadden.
Halverwege de avond, kreeg de familie de kans om een paar cabaretliedjes te zingen, begeleid door mijn oudste broer op de pianola van Bas.
Daarna kon ik zelf aangeven dat we in de full swing dans modus konden gaan. Ghita heeft uit "volle borst" haar repertoire ten gehore gebracht; wat een mooie stem heeft ze!
Al met al een zeer geslaagde avond, mede dank zij "Final Touch"!


Met hartelijke groet van


Arnoud Schreiner en Karin Mulder
"
Arnout Schreiner

"We hebben een geweldige avond gehad: onderstaande een reactie van één van de gasten geeft goed weer, hoe jullie zijn gewaardeerd:

Ook wij hebben enorm genoten van jullie (dans)feest.
De fantastische muziek maakte dat we de dansvloer op gezogen werden: heerlijk.
Nogmaals dank.

"
kees de korver

"Op 2 April 2011 heeft Final Touch onze bruiloft 's avonds fantastisch muzikaal omlijst. Voor en tijdens het diner hebben zij voor rustige begeleiding gezorgd, met achteraf een knalfeest. Wij waren zeer tevreden en kunnen Final Touch zeker aanraden."
Ramkema

"Beste Passadena,

Op 19 nov 2010 hebben wij gevierd dat mijn vrouw Geiske 50 werd. Het feest had als thema de jaren 70. Final Touch zette meteen goed de sfeer en om 21.00 was het feest al geheel opgang met een volle dansvloer. Wij hebben genoten van Final Touch en willen de band complimenteren met hun passie voor muziek en hun aanpassingsvermogen aan de jaren 70.

Veel dank en tot het volgende feest.

Geiske en Apollo
"
Geiske en Apollo,

"Wij willen de band graag bedanken voor hun SUPERoptreden!
Iris en ik vonden de band helemaal te gek (in deze samenstelling).
Dankzij de band is het voor ons een onvergetelijk feest (avond) geworden.

Ook onze gasten waren onder de indruk van de band!!!

Graag willen we u vragen om onze dank over te brengen aan de band zelf, het was FANTASTISCH!!!!!

Groetjes Iris en Leon
trouwerij 8-10-10 Stadsbrouwerij de Pelgrim

geplaatst: maandag,
"
Iris en Leon

"Eind augustus 2010 bij ons thuis een verjaardagsfeest gegeven, waarvoor we o.a.Final Touch hadden ingehuurd. Een fantastische band met een groot repertoir en muziek maken met groot enthousiasme. Geluidsniveau kunnen ze prima aanpassen zodat de ruimte ( in dit geval een kamer ensuite) geen enkel probleem opleverde.We zien terug op een geslaagde avond.

Rob en Anna"
r.b.m.r.bakker

"Ik heb een feest voor mijn verjaardag op ons kantoor georganiseerd. Totaal ca. 70 mensen, waaronder familie vrienden collega's inclusief mensen uit US, UK, Duitsland en Frankrijk.
De band heeft super aan mijn verwachtingen voldaan en wisten een goede sfeer neer te zetten, waarbij er goed gedanst werd.
Veel feedback gekregen over de uitstekende muzikale kwaliteit van de band en de leuke muziek keuze.
Uiteraard een investering om een live band uit te nodigen, maar nogmaals dit heeft wel de avond gemaakt en iedereen vond het hartstikke leuk.
Graag ook opmerken dat de band heel veel heeft gespeeld van ca. 9.00 tot laat. Ze gingen lekker hun gang en momenten zonder live muziek waren kort.
Bas en band, super bedankt hiervoor!
nu maar hopen dat ik weer een excuus vindt om jullie nog een keer uit te nodigen.
Groet namens mij en de aanwezigen van de avond. "
Ingvar Meijers

"Beste Bas en de andere bandleden van Final Touch,

Bedankt voor de geweldige avond. We hebben er van genoten en jullie hebben er voor gezorgd dat ons huwelijksfeest super geslaagd was! Ondanks het warme weer slaagden jullie er zeker in om iedereen de dansvloer op te krijgen!

Bedankt!

Kirsten & Vincent Maagdenberg"
Kirsten Maagdenberg

"Hey mensen,
Ik verheug me nu al op de 28e. Lekker knappen!!!"
John

"Het was helemaal top!!! Ook Philip was erg onder de indruk. Perfecte band voor dit feest. Iedereen waanzinnig enthousiast. Dank je wel en succes!! groeten valérie van der Ent

"
Valerie en Philip van der Ent

"Beste bandleden van Final Touch,

Bedankt voor de superavond op onze huwelijksdag (23 mei). We hebben heerlijk kunnen swingen! We kregen ook vele positieve reacties van onze gasten die ook van jullie genoten hebben. "
Arjan en Saskia

"Dag Bas en bandleden,
Bedankt voor jullie optreden zaterdagavond 17 mei 2008. Het was een giga feest. Echt top. De gasten op de dansvloer en jullie opzwepende muziek versterkten elkaar naar een geweldig einde van het feest. Wij hebben zelf trouwens ook de hele avond heerlijk kunnen swingen, fantastisch. Bedankt daarvoor en we hadden "De vlieger" zoals jij zei, helemaal niet nodig.

Groeten,
Edwin en Ingrid"
Edwin van den Kommer / Ingrid Zum Vorde

"Beste Willem en Jan,

We hebben genoten afgelopen zaterdag op ons huwelijk, de hele dag al. En s'avonds helemaal los op de dansvloer met Final Touch, wat een geweldige band!!! Iedereen ging met de voetjes van de vloer, jong en oud, en ze voelden ons goed aan.

Kunnen jullie onze complimenten overbrengen?

Alvast dank!

Hartelijke groetjes van Martine en Piet Jan van der Giessen
"
Martine en Piet Jan van der Giessen

"Wij hebben een bijzonder leuke verjaardag gehad. Dat is mede te danken aan de band Final Touch. Ook aardige bandleden. De zangeres heeft een zeer goed stemgeluid en presenteert zich prima. "
Karin Mot

"It was a very good performance indeed. The band took carefully into account even our last moment wishes. Their choice for our opening rumba, "Besame mucho", was fabulous. Once again, many thanks.

Mihut and Angelica "
Mihut Motrescu

"We hebben genoten en hebben ook alleen maar positieve reacties gehad van onze gasten. We zullen jullie zeker onthouden en aanraden aan vrienden/ kennissen. Jullie hebben ons feest fantastisch ingekleurd! Bedankt "
Carolien Beijne

"Beste bandleden,
Jullie hebben ons zilveren bruiloftsfeest op 18 november aan de Zaan tot een swingend feest gemaakt. Lekkere muziek die bijna iedereen kent. Jullie kregen iedereen van jong tot oud op de dansvloer. We hebben veel complimenten over jullie optreden gehad, dus bij deze geven we die graag aan jullie door.
Nogmaals onze hartelijk dank Wim en Rosemarie Hooijschuur "
Wim en Rosemarie Hooijschuur

"Beste bandleden,
Jullie hebben ons zilveren bruiloftsfeest op 18 november aan de Zaan tot een swingend feest gemaakt. Lekkere muziek die bijna iedereen kent. Jullie kregen iedereen van jong tot oud op de dansvloer. We hebben veel complimenten over jullie optreden gehad, dus bij deze geven we die graag aan jullie door.
Nogmaals onze hartelijk dank Wim en Rosemarie Hooijschuur"
Wim en Rosemarie Hooijschuur

"Het is altijd spannend als je via internet een band inhuurt en deze niet echt kent (1 maal eerder gehoord). Maar ons is de deze band Final Touch zeer goed bevallen. Gezellige muziek, die iedereen kent en waar je lekker op kunt dansen. Dit was voor ons belangrijk. Ook de gasten gaven aan dat zij dit een goede, leuke band vonden. Dus wij hebben geen opmerkingen voor voor jullie, het verliep prima.

vriendelijke groeten,
Selma Snapper "
Selma Snapper

"Op 17 september werd ik verrast met een surpriseparty ter gelegenheid van mijn 40e verjaardag.
Final Touch speelde deze avond. Een superband met nummers die mij soms even terugbrachten naar vroegere tijden. Er werd lekker gedanst en de sfeer was geweldig. Veel positieve reacties gehad van andere aanwezigen op deze avond die de band geweldig vonden.
Ik kijk met veel plezier terug op een totaal onverwachts feest en wil de leden van Final Touch bedanken voor hun geweldige optreden!! "
tineke

"Beste Bas en overige bandleden van Final Touch,

Onze trouwdag was echt geweldig en niet in de laatste plaats door jullie fantastische optreden ! We hebben zoals gepland zelf heerlijk de hele avond staan dansen, jullie waren echt super.

Bedankt, Merijn en Arne"
Merijn & Arne

"Final Touch heeft van onze bruiloft in het Amstel Hotel een fantastisch feest gemaakt, en aan het einde van de avond was iedereen aan het dansen op de muziek. Een band die zeker is aan te raden..
Omdat wij in het buitenland wonen, hebben wij onze bruiloft vanuit per internet / e-mail moeten regelen. Pasadena was heel efficient, en is alle afspraken na gekomen. "
John Groesbeek

"Op zaterdagavond 2 juli heeft Final Touch een wervelende soundshow neergezet op ons verjaardagsfeest. Wij wilden graag dat iedereen zou gaanswingen en daar heeft met name deze band voor gezorgd. Hulde!

George en Helene Bruyn"
George Bruyn

"Beste Final Touch

Hartelijk dank en de complimenten voor de geweldige muzikale bijdrage op ons huwelijksfeest. Dat onze gasten echt hebben genoten bleek uit de vele reacties die we naderhand ontvingen. Veel van deze reacties gingen juist over de band, want die speelde toch wel heel erg professioneel. En dat werd ook onderstreept door gasten die zelf bandlid zijn. Ook was men onder de indruk van zangeres Ghita. Schitterende stem, en jullie repertoire paste precies bij het gezelschap. Jullie hebben daar heel goed op ingespeeld. Al met al zal deze avond voor altijd een heerlijke herinnering blijven.
Verder hebben diverse mensen naar jullie adres gevraagd en heb ze verwezen naar Pasadena. Hierbij nog een paar foto's van jullie

Groeten van
Ton en Miriam
"
Ton en Miriam

"Beste Final Touch,

Wat zijn jullie een gave band!
Echt geweldig optrden hebebn jullie gegeven op onze bruiloft! de hele tijd dat jullie speelden dansten al onze gasten erop los en dat is precies wat we wilden bereiken met onze bruiloft, sfeervol en zeer swingend!

bedankt FINAL TOUCH!

Elise Langereis"
Elise

"Onze bruiloft was zeer geslaagd dankzij Final Touch, we zullen jullie zeker doorgeven aan onze bekendenkring die ook feesten geven als ze er al niet waren om het zelf te horen. Veel succes en hoop jullie nog eens te zien in de nabije toekomst.

MVG,

Linda Baak"
Linda Baak