DJ JEAN

  • DJ JEAN
  • Bekende Artiesten, DJs
DJ JEAN, een naam die zijn onuitwisbare sporen heeft nagelaten binnen de nationale en internationale club scene. Jean staat bekend om zijn unieke “draaitafel skills”, zijn losbandige levensstijl, maar bovenal als een toegewijde DJ!

Met DJ Jean is geen dansvloer meer veilig. Je bent klaar om te rocken!!

In 2013 sloegen Jean en MC Maron Hill de handen in één. Maron wordt gezien als Hollands beste MC en zorgt voor een krachtige samenwerking. Samen zorgen de mannen voor nog meer macht op het podium. Mensen omschrijven de optredens als “Stunning” en “Unbeatable”. Deze samenwerking leverde Jean meer dan 300 succesvolle optredens per jaar op.

Jean en Maron zijn klaar om te rocken in binnen- en buitenland!!

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

DJ Jean heeft in de loop der jaren tal van awards mogen ontvangen, zoals de SENA Award, een prijs voor meest gedraaide Club DJ op de Nederlandse radio in de afgelopen tien jaar, hij is een aantal keer uitgeroepen tot de beste club DJ en eind 2009 ontving hij zelfs de prestigieuze SLAM FM Ouvre Award. Laten we niet vergeten dat hij de meest geboekte DJ “ooit” in Nederland is. Jean heeft inmiddels vele klassiekers op zijn naam weten te schrijven, zowel nationaal als internationaal.

Jean is de enige Nederlandse DJ die meer dan 30 compilatie cd’s heeft geproduceerd, voor een totale omzet, zowel nationaal als internationaal, van 500.000 CD’s. Ondanks de internationale successen blijft de thuisbasis van DJ Jean in Nederland, waar hij een graag geziene gast blijft op feestjes variërend van 50 tot 50.000 gasten. Zijn werkwijzen en flexibiliteit op het gebied van locaties en prijs, zorgen ervoor dat Jean nog steeds erg populair is onder alle generaties. De jongste generatie noemt Jean zelfs de grondlegger van de moderne house.

DJ Jean is niet een DJ die in een hokje voor één bepaalde muziekstijl gestopt wil worden. Jean is een DJ die houdt van een enorme verscheidenheid aan dansbewegingen en die altijd het beste uit een optreden haalt. Of je hem nu boekt in een café, studentenfeest, club, festival, erotisch of bedrijfsfeest… Jean streeft altijd naar het uiterste.

Reacties: